Claudia Pătrășcanu, despre căsnicia cu Gabi Bădălău: Dacă gândea așa probabil nu ajungeam aici/Am simțit că mi se rup picioarele

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Claudia Pătrășcanu, despre căsnicia cu Gabi Bădălău: Dacă gândea așa probabi nu ajungeam aici/Am simțit că mi se rup picioarele
Claudia Pătrășcanu, despre căsnicia cu Gabi Bădălău: Dacă gândea așa probabi nu ajungeam aici/Am simțit că mi se rup picioarele

Claudia Pătrășcanu a vorbit fără perdea despre cum s-a terminat și de ce mai exact căsnicia cu Gabi Bădălău.

"S-a rupt când și-a făcut o amantă, pentru mine amantă înseamnă sentimente. Când nu mai vii deloc acasă, nu mai dormi, nu mai mănânci, nu-ți mai vezi copiii, să nu ai deloc legături cu soția. Una e când te duci ca bărbat și nu te știe nici cerul nici pământul și familia e familie. Când lipsești aproape un an de acasă, te las să fii fericit.

Cred că am fost foarte implicată cu cei mici și el a avut foarte multă libertate. Eu nu sunt genul să fiu strictă. Nu ne întâlneam deloc nici prin casă, nu mai știa de familie, își pierduse mințile. Lucrurile s-au răcit și m-am gândit și la mine. Am iubit și din iubire am zis să-l las liber. Am și răbdat, eu nu am plecat deloc, m-a dat afară din casă cu copiii. Am avut chiar o discuție să ne lase în casa aceea și să plece el. I-am zis să plece o perioadă și să mediteze să se gândească.

Cred că dacă era un pic inteligent și ar fi făcut treaba asta, să-și ia o gentuță să se mute cu chirie prin București, că are bani mulți, să fi stat vreo 4-5 luni cu chirie și merg și meditez, să își trăiască viața un pic sau nu, să ne rupem un pic, dacă gândea așa probabi nu ajungeam aici. Eu așa aș fi făcut.

I-a fost mai ușor să-mi zică lasă tot și pleacă din casă, mi-am luat copiii și am plecat. Am plecat suferindă, am simțit că mi se rup picioarele, am mai simțit asta la moartea tatălui meu.

Am plecat la Constanța într-o dubă să-i dea Dumnezeu sănătate Andreei Bănică și lui Lucian care au venit și m-au ajutat cu o dubă și mi-am ținut copiii la piept într-o dubă pe locul din față și încercam să nu plâng. Pe el l-am iertat, pentru că este tatăl băieților, când mă uit la copiii noștri realizez că este creația noastră", a declarat Claudia Pătrășcanu într-un podcast.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel