Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cel mai important bărbat din viața ei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cel mai important bărbat din viața ei
Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cel mai important bărbat din viața ei

 Fosta soție a lui Gabi Bădălău și-a pierdut tatăl când era doar o adolescentă de 15 ani. Timp de ani buni, vedeta a evitat să vorbească despre acest subiect. 

Claudia Pătrășcanu: „Nu putea să moară fără să mă ia în brațe”

În poate cea mai tristă zi a vieții sale, colegii au venit și au luat-o pe Claudia Pătrășcanu de la școală pentru a o duce la tatăl său. De pe patul de spital, părintele n-a vrut să-și dea ultima suflare până când nu și-a luat „adio” de la fiica sa. Momentul atât de plin de iubire, dar și de durere, a fost o traumă care a marcat-o ani buni pe artistă, motiv pentru care abia recent a putut să-și facă amintirea publică.

„Oh, da… Îmi aduc aminte, normal, nu se uită (n.r. cum a murit tatăl ei). A fost o traumă pentru mine, un șoc. Colegii mei au venit și m-au luat de la școală, mi-au spus că tata a murit. Nu știam pe unde calc, mi-am uitat și ghiozdanul, nu știu ce am făcut. Stăteam în stația de autobuz și nu auzeam decât urlete. O auzeam pe mama, pentru că a avut o încercare a morții, să spun așa, cu câteva seri înainte. A fost întors din drum și apoi știu de la mama că el a trimis după mine la școală să mă aducă, pentru că nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze.

Am ajuns, ne-am luat la revedere unul de la celălalt. Și așa a plecat tata. Nu a murit acasă, a murit la spital, dar măcar a murit împăcat că ne-a văzut pe mine, pe fratele, pe mama. A fost o moarte dură, pentru că era tânăr. Era un om atât de frumos și de bun. Și foarte credincios. Cred că Dumnezeu a vrut să-l ia. Mi-a spus că mă iubește foarte mult”, a spus vedeta în podcastul În oglindă

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel