Circulația metroului a fost modificată pe două tronsoane a Magistralei 5

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Circulația pe două tronsoane de pe Magistrala cinci de metrou a fost modificată astăzi, 24 august, din cauza unei defecțiuni tehnice.

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reorganizată începând cu ora 11:50, din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului, care a întrerupt circulaţia joi dimineaţa, a anunţat Metrorex.

Astfel, pe tronsonul Eroilor 2 - Râul Doamnei se circulă pe firul 2 în sistem pendulă, iar pe tronsonul Valea Ialomiţei - Romancierilor se circulă în sistem pendulă pe firul 1.

Potrivit Metrorex, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost întreruptă joi, de la ora 10:45, din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranţă a traficului. Prin acest sistem sunt controlate semnalele, macazele şi circuitele de cale.

"Până la remedierea defecţiunii, se încearcă reorganizarea circulaţiei în sistem pendulă. În aceste momente, personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situaţiei", a precizat operatorul de transport.

Călătorii sunt informaţi în legătură cu aspectele precizate, atât la intrarea în staţiile Magistralei 5 de către personalul comercial, cât şi prin intermediul instalaţiilor de sonorizare de la nivel vestibul şi peron.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel