Ciprian Marica și Marius Lăcătuș, dialog tensionat: ”Mă iei la ceartă?”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Ciprian Marica și Marius Lăcătuș, dialog tensionat: ”Mă iei la ceartă?”
Ciprian Marica și Marius Lăcătuș, dialog tensionat: ”Mă iei la ceartă?”

Posibila modificare a Legii Sportului, care i-ar da Stelei drept de promovare, duce la schimburi ”aprinse” de replici. Cel mai recent caz i-a avut protagoniști pe Ciprian Marica și pe Marius Lăcătuș, potrivit DigiSport.

Acționarul de la Farul a spus că nu e de acord cu schimbarea Legii Sportului în forma propusă, care ar ajuta doar cluburile de drept public, și a transmis că ar trebui găsită o variantă prin care și echipele private să primească bani de la stat.

Ulterior, lui Ciprian Marica i-a fost reamintit că și el a beneficiat de bani publici, când era patron la fosta echipă Farul Constanța, în Liga 2.

Eu nu am spus că nu am beneficiat, eu am spus că astăzi, dacă vrem să fim corecți, să-i ajutăm pe toți. Ori toți, ori niciunul”, a replicat Ciprian Marica, moment în care Marius Lăcătuș a intervenit și a urmat un dialog ”aprins”.

Marius Lăcătuș: ”Începând de astăzi? Începând de astăzi, hai să fim corecți. Ce s-a făcut, aia e, hai să ștergem cu buretele. Începând de astăzi, hai să fim corecți! Nu se poate să începem de ieri?”.

Ciprian Marica: Vrem să îndreptăm lucrurile sau să mergem în continuare în chestia asta? Că dacă vrem să mergem așa, hai să primească toți”.

Marius Lăcătuș: ”Bine, Ciprian, îndreptă tu lucrurile”.

Ciprian Marica: ”Vino cu o soluție, Marius”.

Marius Lăcătuș: ”Nu, eu n-am soluții, tu ai mai multe soluții”.

Ciprian Marica: ”Dacă nu vii cu o soluție și spui să fie bună legea doar pentru unii...

Marius Lăcătuș: ”Păi mai înainte ai spus că ai beneficiat de bani publici. Acum, ce faci? Mă iei la ceartă că spun asta?

Ciprian Marica: ”Tu n-ai înțeles ce am spus eu?”.

Marius Lăcătuș: ”Nu, am înțeles foarte bine”.

Ciprian Marica: ”Am spus că până acum a fost cum a fost și să schimbăm”.

Marius Lăcătuș: ”Păi și de ce să ștergem cu buretele ce a fost și să mergem înainte, că așa vor unii? Să începem de mâine, să nu mai facem ce am făcut”.

Ciprian Marica: ”Marius, știi ce aș vrea eu? Să dai bani din buzunarul tău și să te lupți cu statul, să vedem dacă ți-ar conveni”.

Marius Lăcătuș: ”Da, dar eu nu mi-am dorit să fiu patron, spre deosebire de tine. Dacă vrei să fii patron, bagă mâna în buzunar”.

Ciprian Marica: ”Să vedem dacă ți-ar conveni. Care parte nu o înțelegi?”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel