Cine sunt tinerii care au participat la petrecerea cu droguri a lui Vlad Pascu

radiodcnews Team | Dată: 17 sep 2023, 14:32 | Categorie: Știri
Vlad Pascu / Foto: George Calin / Inquam Photos
Vlad Pascu / Foto: George Calin / Inquam Photos

Se pare că la petrecerile pe care Vlad Pascu, șoferul drogat, autorul accidentului soldat cu doi morți din 2 Mai, participau și copii ai unor personaje importante din județul Constanța.

Afirmația a fost făcută de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL. Acesta spune că are informații că la petrecerea cu droguri organizată de Vlad Pascu au participat și copiii unor persoane publice și șefi de instituții din județul Constanța.

„Dacă vorbim de legături cu unele personaje, este interesant cum s-a trecut foarte repede peste momentul de după eliberarea din container, după acea oră și jumătate, respectiv momentul în care a participat la acea petrecere. La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile dlui Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri. Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane, cine sunt...”, a afirmat șeful Sindicatului EUROPOL.

Andreica a mai afirmat că: ”Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța”, a mai spus acesta la Digi24.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience