Cine este superstarul de care Miley Cyrus se simte apropiată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Miley Cyrus/ Captura Video
Miley Cyrus/ Captura Video

Miley Cyrus a dezvăluit că nu are mulți prieteni celebri, dar într-un interviu recent, a menționat singura vedetă cu care îi place să discute și să petreacă timp.

Interpretarea hitului „Flowers” a mărturisit că nu este foarte implicată în „comunitatea” de divertisment, deoarece nu consideră că vedetele sunt "oamenii" ei. Cu toate acestea, există câțiva artiști cu care are o legătură mai specială.

Vorbind la Next Guest Needs No Introduction cu David Letterman, ea a spus: „Nu sunt foarte activă sau o parte foarte activă a comunității mele de artiști, celebrități. Pur și simplu nu mă simt ca printre oamenii mei când sunt în încăperea aceea. Dar există anumiți artiști”.

Iar artista pe care Cyrus o iubește este Beyonce.

„Ca Beyonce, ne cunoaștem de mult timp”.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani, care recent a colaborat cu Beyoncé pentru piesa "Il Most Wanted" de pe cel mai recent album al acesteia, "Cowboy Carter", apreciază „bunătatea și consecvența” pe care Beyoncé le-a demonstrat întotdeauna. „De când am început să lucrez cu ea, am simțit că am dezvoltat o relație și mai profundă.”

„Nu am purtat niciodată cu ea această conversație, așa că poate acum tu și cu mine s-ar putea să fim mai prieteni decât sunt cu Beyonce, dar ea și cu mine avem doar bunătatea și consecvența. Sunt parte din comunitatea mea în acest fel. Nu sunt foarte activ în asta”, a mărturisit Miley.

Cele două s-au întâlnit pentru prima dată la teledonul „Stand Up to Cancer” în 2008, când au cântat „Just Stand Up! cu Fergie, Natasha Bedingfield, Mary J. Blige, Rihanna, Carrie Underwood și Ashanti.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel