Cine a fost prima iubită CELEBRĂ a lui Mihai Petre, înainte de Elwira. Surpriză totală: Puţine persoane ȘTIU

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Mihai Petre
Foto: Instagram Mihai Petre

Puțini știu asta despre Mihai Petre. Cine a fost iubita celebră, înainte de Elwira Petre.

Pe Mihai Petre îl cunoaște toată lumea, după ce a apărut pe micile ecrane de ani de zile, făcând parte din juriul celebrei emisiuni "Dansez pentru tine", dar puțini sunt cei care știu cine a fost prima iubită celebră a dansatorului.

Mihai Petre și Elwira Duda s-au căsătorit în 2008 și au împreună două fetițe. 

Cu toate acestea, în adolescență, coregraful a avut o altă mare iubire care este cunoscută în spațiul public pentru că este în prezent căsătorită cu un celebru prezentator TV.

Cine a fost prima iubire a lui Mihai Petre

Ei bine, iubita lui Mihai Petre din timpul liceului a fost chiar soția lui Mihai Morar, Gabriela, iar iubirea lor a fost una adolescentină. 

Gabriela ar fi fost marea dragoste a lui Mihai Petre, în vremea în care amândoi erau la liceu, pe când dansatorul avea doar 16 ani. Totul ar fi început ca o prietenie, ce s-a transformat rapid într-o poveste de iubire care a durat ceva timp, potrivit cancan.ro

Mihai Petre, declarație de dragoste pentru Elwira 

După ce au câștigat Asia Express, Mihai Petre a vorbit despre motivația pe care a avut-o în competiție, dar și despre modul în care experiența Asia Express l-a ajutat să o redescopere pe soția sa.

"Am avut atâtea emoții și m-am întors în fiecare loc în care am desfășurat câte o misiune. Am avut o zi liberă înainte de concurs și îți dai seama că tot ce am făcut a fost să merg. Am ajuns în locul în care s-a dat Startul Finalei și e de nedescris emoția asta. Asia Express a fost una dintre cele mai importante competiții din viața noastră. Încărcătura emoțională parcă n-a fost atât de mare niciodată la o competiție cum a fost la Asia Express. 

Eu întotdeauna am medalionul ăsta care reprezintă un tată care ar fi în stare să facă orice pentru copiii lui. Din când în când îl mai pupam pe ascuns. Asta mă motiva: gândul la ele. Am avut vreo trei momente grele, dar nu am vrut să renunț niciodată. Asta era și cea mai puternică motivație a mea. Ba din contră, am vrut să continui până la final. Știi cum e, când ai o motivație atât de puternică nu îți trece prin cap gândul să renunți", a spus Mihai Petre.

În plus, Mihai Petre a adăugat că Elwria este perfecțiunea întruchipată și că s-a reîndrăgostit de ea.

Cine e sora celebră a lui Mihai Petre

Alina Campigotto, fostă Alina Petre, are 33 de ani și este cu 9 ani mai mică decât celebrul dansator. Alina este căsătorită cu partenerul ei de dans, Paolo, al cărui nume de familia l-a preluat. 

Ei bine, Mihai și Elwira Petre nu sunt singurii dansatori din familie, dar nici singurii campioni și asta pentru că Alina Campigotto este multiplă campioană la dans sportiv și profesoară de dans.

Alina s-a apucat de dans la vârsta de 3 ani, iar de atunci a câștigat premii după premii.

Alina Campigotto, despre Mihai Petre

 

"Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el. Și aici nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri şi situaţii din viaţă în general. Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun: îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult şi părerea lui. 

Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui, nu am de ce, eu sunt o persoană care munceşte, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai.

După cum bine ştiți, sunt foarte puţine persoane care ştiu că Mihai Petre are o soră, iar când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie şi mândrie", a declarat Alina Campigotto într-un interviu pentru csid.ro de acum ceva timp.

Alina Campigotto, despre viața ca dansator

"Poţi învăţa să dansezi la orice vârstă cu siguranţă, poţi face dans de plăcere, ceea ce noi numim social dance, sunt din ce în ce mai mulţi adulţi care preferă să se refugieze în sălile de dans după ore întregi petrecute la birou, socializează, fac sport pe muzică, învaţă să danseze pentru o petrecere şi unii chiar ajung să îndrăgească atât de mult dansul încât îşi doresc să danseze la competiţii.

Există competiţii de seniori, la noi la club avem unica pereche de seniori 3 din România, lucrează cot la cot cu noi în sală, merg în cantonamente, reprezintă ţara noastră la Campionatul Mondial de seniori 3 standard.

E adevărat că nu e uşor nici din punct de vedere fizic, psihic şi nici financiar, dar totuşi ceea ce mă ţine în priză e încrederea că îmi pot depăşi limitele, dorinţa de a fi cea mai bună fată dansatoare de standard din ţară, dorinţa de a acumula cât mai multă informaţie, ca atunci când mă voi retrage să îmi pot antrena elevii cât mai bine, să devin o antrenoare şi o arbitră respectată pentru ceea ce am făcut de-a lungul carierei de dansatoare şi nu numai", a mai spus ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel