Cinci persoane au suferit arsuri după o explozie produsă într-o casă din municipiul Bacău

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: ISU Brașov
Foto: ISU Brașov

Pompierii din mai multe județe au intervenit de urgență în această seară. 

Cinci persoane au suferit arsuri în urma unei explozii care s-a produs, joi seara, într-o casă situată pe strada Plaiului din municipiul Bacău, scrie Agerpres. 

"În urma exploziei au rezultat cinci victime conştiente, care prezentau arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare. Patru victime au fost preluate de către două ambulanţe SAJ. A cincea victimă a refuzat transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, maiorul Andrei Grecu.

În urma exploziei a izbucnit un incendiu, care se manifestă la acoperişul casei pe circa 60 de metri pătraţi.

Pompierii intervin pentru lichidarea incendiului.

Giurgiu: O anexă gospodărească şi faţada unei case au ars în urma unui incendiu la Poiana lui Stângă

Aproximativ o tonă de lemne de foc, diverse echipamente electrice, o anexă în care erau depozitate lemne şi faţada unei case au ars joi seară în urma unui incendiu violent izbucnit într-o gospodărie din localitatea Poiana lui Stângă, la faţa locului deplasându-se pompieri din judeţele Giurgiu şi Dâmboviţa.

'ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această seară în localitatea Poiana lui Stângă pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie şi se extindea la faţada casei. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, în sprijin fiind solicitate alte două autospeciale, aparţinând ISU Dâmboviţa. Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul întregii anexe, dar şi la o parte din faţada casei', a anunţat ISU Giurgiu.

Circa o tonă de lemne de foc, diverse echipamente electrice, centrala termică, boilerul, hidroforul, anvelope auto şi conservele de iarnă au ars în incendiu. Potrivit pompierilor, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza sistemului de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. 

Un incendiu a avut loc și la o casă din localitatea Perșani, județul Brașov

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o autocisternă, o autoscară și un echipaj SMURD.

Totodată, au fost alertate și SVSU Șinca și SVSU Șercaia. Când au ajuns echipajele la fața locului incendiul se extinsese și la o a doua casă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel