Cillian Murphy revine în Peaky Blinders pentru un film pe Netflix

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cillian Murphy, câștigător al unui Oscar, va reveni în rolul lui Tommy Shelby într-un nou film Peaky Blinders, a anunțat Netflix.

Filmul, scris de Steven Knight și regizat de Tom Harper, continuă povestea familiei Shelby după succesul serialului BBC de șase sezoane, ultimul difuzat în 2022, scrie ITV News.

Murphy a declarat: „Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine. Este foarte satisfăcător să colaborez din nou cu Steven Knight și Tom Harper la versiunea de film a Peaky Blinders. Acesta este pentru fani”.

Filmările vor începe în septembrie în Birmingham, iar acțiunea se va desfășura în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Murphy a câștigat recent un Oscar, un Glob de Aur, un Bafta și un premiu Screen Actors Guild pentru rolul său în filmul Oppenheimer al lui Sir Christopher Nolan, în care l-a interpretat pe fizicianul teoretician J. Robert Oppenheimer, părintele bombei atomice.

Serialul Peaky Blinders a fost un succes uriaș pentru BBC, primul episod al sezonului șase înregistrând 6,9 milioane de vizionări în 2022.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel