Ciclonul Daniel a făcut PRĂPĂD în Grecia

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ciclonul Daniel a făcut PRĂPĂD în Grecia/Freepik
Ciclonul Daniel a făcut PRĂPĂD în Grecia/Freepik

După ce unele părți ale Greciei au fost devastate de incendii forestiere, locuitorii și turiștii se confruntă acum cu o altă amenințare. Inundațiile au cauzat daune semnificative în diverse regiuni grecești în urma furtunilor violente.

Ministerul Afacerilor Externe a emis o nouă avertizare pentru Republica Elenă, valabilă pentru zilele de miercuri și joi, 6 și 7 septembrie 2023. Autoritățile au emis un cod roșu de avertizare pentru ciclonul Daniel!

Furtunile violente care s-au abătut asupra mai multor regiuni din Grecia au declanșat inundații, aducând noi provocări pentru localnici și turiști, după ce acestea au trecut prin situații critice din cauza incendiilor de vegetație. Republica Elenă se confruntă acum cu fenomene meteorologice extreme, cu autoritățile emitând un cod roșu pentru ciclonul Daniel. Ministerul Afacerilor Externe a emis, de asemenea, o nouă avertizare pentru călători.

Atenționarea de călătorie, emisă astăzi, este valabilă pentru zilele de miercuri și joi, 6 și 7 septembrie 2023. Detaliile se regăsesc în continuare, în articol.

Atenționare de călătorie din partea MAE pentru Grecia: inundații provocate de Ciclonul Daniel

Atenționare de călătorie a fost emisă astăzi, 6 septembrie 2023. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice, inundații și scăderi bruște de temperatură pe întreg teritoriul Greciei.

Potrivit comunicatului, în ziua de miercuri, 6 septembrie 2023, regiunile Epir, Tesalia, Sterea centrală și de est, Macedonia centrală, Attica, estul și sudul peninsulei Peloponez, insula Evia, insula Creta, insulele Sporade și insulele Ciclade vor fi afectate de ploi torențiale. În ziua de joi, 7 septembrie 2023, se vor semnala furtuni în regiunile Tesalia, Sterea centrală și de est, insula Evia și insulele Sporade.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel