Cicatricea care l-a salvat: Povestea emoționantă a lui Mark Oliver Everett

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube OfficialEels
Sursa: captură Youtube OfficialEels

Mark Oliver Everett, solistul trupei Eels (cunoscut și sub numele de E), a trecut printr-o operație salvatoare după descoperirea unui anevrism în timpul unui control de rutină. Artistul în vârstă de 61 de ani recunoaște că pierderea tatălui său la vârsta de 19 ani l-a determinat să fie mai atent la sănătate.

"Singurul aspect pozitiv pe care îl pot găsi în moartea prematură a tatălui meu este că m-a menținut în viață", a declarat solistul. "Nu aș fi știut de această afecțiune dacă nu aș fi făcut controale anuale", a mai spus acesta, potrivit Female First.

Întrebat cum se simte acum, Mark a răspuns: "Sunt perfect. A fost o încercare grea, desigur, și mi-a luat câteva luni să mă recuperez, dar acum sunt ca nou".

Mark nu ezită să își arate cicatricea de la operație pentru a încuraja oamenii să facă controale regulate. "M-am simțit inconfortabil, dar am vrut doar să atrag atenția asupra importanței controalelor medicale", a explicat el. "Din fericire, cicatricile plac la fete. Asta spunea și Fonzie!", a mai declarat acesta.

Mark a povestit și o întâmplare amuzantă cu o asistentă medicală din timpul recuperării: "În perioada de recuperare, aveam dureri mari. Eram conectat la o mulțime de ace și tuburi, așa că mersul la baie era o provocare", a împărtășit artistul.

"Într-o zi, era o asistentă nouă de serviciu, iar eu o tot chemam în fiecare oră pentru somn sau calmante. Dimineața, a intrat și a zis: Am auzit că ești cântăreț, așa că te-am căutat pe internet. Am văzut că piesa ta cu cele mai multe ascultări pe Spotify se numește I Need Some Sleep. Iar eu am spus: Da, exact, ăla sunt!", a mai spus artistul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel