Christopher Nolan, premiul cel mare al galei Directors Guild of America Awards

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Tima Miroshnichenko)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Tima Miroshnichenko)

Christopher Nolan primește primul său premiu DGA pentru filmul "Oppenheimer" la Premiile Sindicatului Regizorilor din America.

Sâmbătă seara a fost o seară de glorie pentru celebrul regizor Christopher Nolan, care a primit principala distincție la Premiile Sindicatului Regizorilor din America (Directors Guild of America Awards). Nolan a fost onorat cu primul său premiu DGA pentru filmul său "Oppenheimer".

Într-o ceremonie plină de momente memorabile și aprecieri pentru contribuția la lumea cinematografiei, regizoarea Celine Song a fost distinsă cu Premiul Michael Apted pentru primul ei film, "Past Lives". În discursul său de acceptare, Song a promis că va continua să regizeze filme pentru cât de mult timp va putea, subliniindu-și dedicarea și pasiunea pentru industria cinematografică.

În ceea ce privește categoriile TV, premiile au mers către Peter Hoar pentru regia celui de-al treilea episod al dramei HBO "The Last of Us", Christopher Storer pentru regia serialului de comedie de la Hulu, "The Bear", și Sarah Adina Smith pentru regia serialului limitat de la Apple, "Lessons in Chemistry".

Gazda ceremoniei, Judd Apatow, a condus o seară de festivități care a omagiat excelența din domeniul regiei în ambele medii: film și televiziune.

Printre momentele remarcabile ale serii s-a numărat și omagierea lui Martin Scorsese de către actorul Jonah Hill, care a descris colaborarea cu regizorul la filmul "Killer of the Flower Moon" drept "cel mai important moment din viața mea creativă". Scorsese, la rândul său, a mulțumit Sindicatului Regizorilor pentru recunoașterea sa de-a lungul carierei sale impresionante.

În plus, Directors Guild a acordat premii pentru întreaga carieră în televiziune lui David Nutter, pentru realizări Frank Capra lui Janet G. Knutsen și pentru realizări Franklin J. Schaffner lui Gary Natoli.

Această seară de glorie și recunoaștere a talentului din spatele camerelor de filmat și a ecranelor de televizor a subliniat încă o dată importanța și influența regizorilor în lumea divertismentului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel