Christina Aguilera o laudă pe Billie Eilish pentru că i-a îndulcit ziua fiicei sale

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Christina Aguilera
Sursa: captură Youtube Christina Aguilera

Pentru Christina Aguilera, Billie Eilish nu va fi niciodată o „fată rea”. La câteva zile după ce artista hitului „Beautiful” și fiica ei au participat la petrecerea de lansare a celui de-al treilea album al vedetei pop de 22 de ani la Los Angeles, Aguilera a postat pe Twitter un videoclip emoționant.

În înregistrare, Eilish o strânge cu drag pe Summer, fiica Aguilerei în vârstă de 9 ani, în brațe, înainte de a se așeza pe jos pentru a-i semna un poster. La final, cele două pozează împreună zâmbitoare.

„MULȚUMESC @billieeilish că ai făcut ziua fiicei mele la petrecerea ta de lansare din Los Angeles!, a scris Xtina pe Twitter. „Apreciez bunătatea ta, mulțumesc că i-ai semnat posterul… suntem amândouă fane înfocate!”

Vedeta din filmul „Burlesque” a adăugat și felicitări pentru albumul „Hit Me Hard and Soft” al lui Eilish, lansat pe 17 mai: „Felicitări pentru noul album!”

Aguilera, care are o fiică, Summer, împreună cu logodnicul Matt Rutler și un băiat, Max, în vârstă de 15 ani, cu fostul ei soț, Jordan Bratman, a publicat și imagini de la petrecerea de lansare a albumului lui Eilish, câștigătoare a două premii Oscar. Evenimentul a avut loc pe 16 mai la Kia Forum, la o zi după un eveniment similar desfășurat la Barclays Center din New York City. Scaldată în lumini albastre și învăluită în nori de fum, Eilish a dansat pe cele 10 piese ale celui de-al treilea album de studio înainte de lansarea oficială.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel