Chris Norman (Smokie) concertează pe Arena BT Cluj pe 15 iunie 2023

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Chris Norman (Smokie) concertează pe Arena BT Cluj pe 15 iunie 2023 / Facebook
Chris Norman (Smokie) concertează pe Arena BT Cluj pe 15 iunie 2023 / Facebook

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie din anii ’70, revine în România. Celebrul cântăreț va susține un show plin de amintiri frumoase, pe 15 iunie 2023, de la ora 20:00, pe BT Arena din Cluj Napoca.

Trupa alături de care va concerta celebrul artist britanic Chris Norman (Smokie) la Cluj este formata din: Geoff Carline – chitara, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga – chitară, voce.

Chris Norman a devenit celebru în anii ‘70, fiind primul solist al formației Smokie. Primul album, “Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, “If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum “Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, “I’ll Meet You At Midnight”, “Needles And Pins” sau “Living Next Door To Alice”.

Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. A debutat pe scenă la începutul anilor ‘70, dar succesul a venit alături de trupa Smokie. În 1978 a înregistrat un duet cu Suzi Quatro, “Stumblin’ In”, piesă ce avea să ajungă până pe locul 4 și dincolo de ocean, în Billboard Hot 100.

Anii ‘80 au venit cu oportunitatea unei cariere solo care a debutat cu un super hit, “Midnight Lady”. Piesa a fost un succes, s-a vândut în mai bine de 1 milion de exemplare, iar în Germania a stat 6 săptămâni pe primul loc. Au urmat piese precum “Some Hearts Are Diamonds” “Fearless Hearts” sau Broken Heroes”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel