Chip fără riduri. Cum arată Gwen Stefani la 54 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Chip fără riduri. Cum arată Gwen Stefani, la 54 de ani
Chip fără riduri. Cum arată Gwen Stefani, la 54 de ani

Gwen Stefani a împlinit 54 de ani pe 3 octombrie. Fanii i-au scris mii de mesaje pe rețelele sociale, urându-i la mulți ani. Și dacă cei mai mulți au lăudat-o pentru cum arată, alții i-au transmis să nu mai exagereze cu intervențiile estetice.

Cu ocazia aniversării, artista a postat pe Instagram o imagine cu ea și le-a mulțumit fanilor pentru urări.

„Te iubesc, dar e de ajuns cu plasticul”, a comentat un admirator, în timp ce alții i-au scris că arată mereu tânără.

Soțul ei, cântărețul de muzică country Blake Shelton, i-a adus un omagiu emoționant pe platforma de socializare. El a publicat o fotografie în care apare alături de Gwen, zâmbindu-și unul altuia: „La mulți ani persoanei mele preferate din toate timpurile!!!!! Te iubesc @gwenstefani!!!!!!!!!!”, a scris acesta.

Recent, autoarea hitului „Hollaback Girl” a mărturisit că vrea să ajute femeile de vârsta ei să se simtă frumoase. Ea a creat și o linie de machiaj în acest sens, GXVE Beauty.

„Mai ales la vârsta mea de acum, simt că sunt atâtea persoane trecute de 50 de ani care vor să se simtă frumoase”, a explicat vedeta.

„Vrem să ne simțim bine când ne trezim dimineața. Și devine mai greu odată cu vârsta. Cred că în ceea ce privește machiajul nu contează câți ani ai. Îți oferă acea încredere și acel sentiment de creativitate”.

Gwen a adăugat că machiajul este „terapeutic” pentru ea.

„Îți pui armura și te pregătești să fii cea mai bună versiune a ta...Este cu adevărat terapeutic. Îmi voi asculta Evanghelia, îmi voi spune rugăciunile și apoi mă voi machiez. Tot acest proces mă ajută să urc pe scenă”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel