Chiar și natura vrea să facă spectacol. Un fulger a lovit scena în timpul unui concert Metallica /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură X @barstoolsports
Sursa: captură X @barstoolsports

Metallica, trupa care a propulsat thrash metalul în lumina reflectoarelor alături de nume grele precum Anthrax, Slayer și Megadeth, a reușit zilele trecute să ofere fanilor un concert unic. Cu peste 58 de milioane de albume vândute doar în Statele Unite, nenumărate premii Grammy și un loc în Rock and Roll Hall of Fame, Metallica a demonstrat încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai mari trupe ale tuturor timpurilor.

În cadrul turneului mondial M72, băieții de la Metallica au ajuns și la München, unde au susținut un concert electrizant, care a beneficiat de un ajutor neașteptat din partea naturii.

Un videoclip postat pe rețelele sociale arată trupa pe scenă, în timp ce un ocean de fani se bucură de o combinație perfectă de heavy metal și lumini. Punctul culminant al concertului a fost însă un fulger care a lovit scena, oferind un moment spectaculos.

Videoclipul a adunat aproape 3 milioane de vizualizări, iar fanii și-au exprimat entuziasmul pe internet. Mulți au făcut referire la piesa emblematică a trupei, "Ride The Lightning", în timp ce alții au sugerat că fulgerul a fost trimis de regretatul basist Cliff Burton. Membru al trupei până în 1986, Burton a murit într-un accident de autobuz în Suedia la vârsta de doar 24 de ani.

Contribuția lui Cliff Burton nu se oprește însă la perioada în care a fost basist al trupei. Acesta a avut o contribuție importantă la crearea albumului "Ride The Lightning" din 1984. Chitaristul Kirk Hammett a dezvăluit pentru Guitar World în 2014 că a primit ajutor din partea lui Joe Satriani pentru acest album.

"În perioada în care compuneam Ride the Lightning, luam lecții de chitară de la Joe Satriani. Tot ce am învățat de la Joe a avut un impact asupra stilului meu de a cânta pe Ride the Lightning", a declarat Hammett.

Concertul de la München al trupei Metallica a fost memorabil nu doar datorită performanței live, ci și datorită fulgerului care a transformat seara într-un eveniment cu adevărat unic.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel