Cher și Elijah Blue Allman ajung la un acord temporar în procesul de tutelă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cher - Facebook
Cher - Facebook

Cererea cântăreței "Believe" de instituire a unei tutelă de urgență asupra fiului ei a fost respinsă în ianuarie.

Cher și fiul ei, Elijah Blue Allman, au ajuns la un acord temporar pe fondul procesului de tutelă în curs.

Pe 7 mai, legendara cântăreață și Allman au participat la o sesiune privată de mediere, în cadrul căreia ambele părți au fost de acord să "pună pe pauză toate procedurile legale și activitățile conexe, inclusiv toate descoperirile și practicile moțiunii, pentru a permite părților să continue să lucreze împreună pentru a rezolva în mod privat și confidențial această problemă", potrivit documentelor judiciare obținute de PEOPLE.

Decizia a fost luată la câteva luni după ce cererea lui Cher de tutelă asupra fiului ei a fost respinsă de un judecător din Los Angeles.

La vremea respectivă, cântăreața de la "Believe", în vârstă de 77 de ani, a depus o cerere de urgență pentru ca Allman să fie pus sub tutelă temporară, susținând că "se temea că fiul ei nu va mai fi în viață în decurs de un an".

Avocații lui Cher au citat tratamentul său pentru tulburare schizoafectivă și au dezvăluit că acesta a fost plasat în mai multe rețineri 5150 - un cod legal din California care permite ca o persoană cu o boală mintală să fie reținută involuntar pentru o spitalizare psihiatrică de 72 de ore - în ultimul an.

Aceștia au declarat: "Lui Cher i s-a spus de către medici că dacă nu va face acest pas ca mamă a lui, el va ajunge din nou pe stradă".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel