Cher și Demi Moore îi distrează pe invitații de la Cannes pentru strângerea de fonduri pentru SIDA

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

 De la Cher la Demi Moore și Magic Johnson, cele mai mari nume din industria modei și a divertismentului au fost la Antibes pentru a strânge fonduri pentru cercetarea în domeniul SIDA într-unul dintre cele mai luxoase și mai izolate locuri de pe Riviera Franceză.

Gala din acest an, unde un loc la cină a costat cel puțin 25.000 de dolari, a marcat cea de-a 30-a ediție a strălucitoarei gale caritabile organizate de amfAR, Fundația pentru Cercetarea SIDA, care are loc anual în paralel cu Festivalul de Film de la Cannes, care se desfășoară în apropiere.

Vedeta pop Cher, care a contribuit la consolidarea evenimentului ca petrecere obligatorie în primii ani, a fost principala atracție a serii, în timp ce Demi Moore, de asemenea o susținătoare timpurie, a deschis evenimentul.

"Acest lucru este aproape de inima mea și nu este primul meu amfAR și lucrez de mult timp cu prietenii mei", a declarat Cher pentru Reuters pe covorul roșu înainte de prestația sa.

Legendara cântăreață și câștigătoare a premiilor Oscar, Grammy și Emmy a prezidat gala alături de Elizabeth Taylor, membră fondatoare, în 1996, la scurt timp după ce evenimentul a fost organizat pentru prima dată în 1993.

Ea a fost onorată cu premiul de inspirație al amfAR în 2015.

Printre alte celebrități care au pășit pe covorul roșu s-au numărat Michelle Yeoh, Heidi Klum și fiica sa Leni, Kelly Rowland, Sarah Ferguson, ducesă de York, Bella Thorne și Paris Jackson.

Cu gândul la cea de-a 30-a ediție a galei, Yeoh a spus că speră ca în următorii 30 de ani să facă inutilă cauza care o motivează.

"Vrem să eradicăm SIDA, vrem să putem spune că nu mai este imposibil de vindecat, așa că să sperăm că nu vom mai avea nevoie de amfAR peste 30 de ani", a declarat actorul cunoscut pentru "Everything Everywhere All at Once" din 2022 și care este ambasador al amfAR.

După un cocktail pe terenul imaculat al hotelului cu vedere la apele azurii din Antibes, invitații au avut parte de o cină și de un spectacol susținut de Cher, precum și de Nick Jonas și Jess Glynne.

Spectacolele au fost întrerupte de o licitație live, în cadrul căreia o fotografie a lui Taylor realizată de Andy Warhol a fost adjudecată cu 350.000 de euro (378.490,00 dolari).

Pentru cei care căutau un suvenir unic, un portret dublu alb-negru al lui Cher, realizat de renumitul duo de fotografi Mert Alas și Marcus Piggott, a ajuns la 125.000 de euro, în timp ce o după-amiază cu ea și o revistă semnată de ea au ajuns la 150.000 de euro.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel