Cher, mărturisire despre propria voce: Nu mi-a plăcut niciodată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Cher - Facebook
Cher - Facebook

Cher, celebra cântăreață în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei PAPER că nu este mulțumită de vocea ei. Deși a avut un impact semnificativ în industria muzicală, artista afirmă că nu se numără printre admiratorii propriei sale muzici.

Vorbind despre noul ei album, intitulat „Christmas”, care este și primul album festiv pe care aceasta îl lansează, Cher a mărturisit că nu toate melodiile au fost pe placul ei. 

„Am făcut foarte multe albume de-a lungul timpului. Unele au fost foarte bune, dar au fost și câteva de care nu am fost atât de entuziasmată”, a povestit Cher, menționând că a avut parte de suișuri și coborâșuri în cariera sa, în ceea ce privește succesul. 

„Îmi place acest album. Nu sunt fan Cher, dar îmi place să scot muzică”, a recunoscut artista, explicând: „Nu mi-a plăcut niciodată vocea mea. Dacă aș avea de ales, probabil aș avea alta, dar nu am de ales. Am moștenit vocea mamei”. 

Cher susține că vocea ei are ceva „ciudat” atunci când cântă: „Nu sună ca un bărbat, dar nici ca o femeie. Sunt undeva la mijloc. Am acest stil ciudat.”, a susținut cântăreața.

Fanii artiste nu sunt de aceeași părere cu ea. De-a lungul carierei, ea a avut 33 de hituri în Billboard Hot 100, acest lucru demonstrând că vocea ei este plăcută, în ciuda a ceea ce crede ea. 

Lucrurile la care nu renunță Cher sub nicio formă, chiar dacă are 77 de ani

Chiar dacă are 77 de ani, Cher a mărturisit că este hotărâtă să țină pasul cu tendințele în materie de modă.

„Nu-mi vine să cred că în curând voi avea 80 de ani, se întâmplă mai devreme decât mi-aș fi dorit!”, a spus ea, adăugând: „Dar voi continua să port blugi. Și să-mi port părul lung. Voi face aceleași lucruri pe care le-am făcut”, a mai spus ea, potrivit Page Six. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel