Cher, într-o luptă cu imobiliarele! Cântăreața nu reușește să-și vândă conacul din Malibu

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Cher duce o luptă în încercarea de a-și vinde emblematicul conac din Malibu. Cântăreața a scăzut deja 10 milioane  din prețul de listare, proprietatea ajungând acum să coste 75 de milioane de dolari. 

Artista în vârstă de 76 de ani, pe numele său real Cherilyn Sarkisian, a republicat anunțul de vânzare al conacului, însă prețul a fost schimbat. De la 85 de milioane de dolari, atât cât cosa inițial, Cher a fost foarte generoasă și a scăzut din preț 10 milioane de dolari, potrivit revistei People. 

Cher a anunțat pentru prima dată că își vinde proprietatea din Malibu în luna octombrie a anului trecut, la 10 ani de când a cumpărat-o cu doar 2,95 milioane de dolari. Situată pe autostrada Pacific Coast, casa deține un teren de tenis, o piscină infinită, șapte dormitoare, o cameră de meditație, o cameră de panică și chiar o cameră cu climatizare controlată pentru perucile iconice pe care le deține cântăreața. Spațiul său de locuit este amenajat de designerul de interior Martyn Lawrence Bullard din Los Angeles și are o combinație de accente clasice și contemporane.

Cu mult timp în urmă, Cher a declarat că vila este inspirată de proprietățile pe care le-a vizitat în Veneția, Italia, unde „din fiecare cameră, există o vedere la ocean”. De asemenea, ea a remarcat că aceasta este perfectă pentru a-și distra mulți oaspeți și că a găzduit adesea „cine intime în sala de mese a familiei” și „petreceri mai mari în curte și în zona piscinei”.

Nu este prima dată când Cher își dorește să vândă conacul. Artista a mai postat un anunț în 2009, atunci când a cerut pe casă prețul de 45 de milioane de dolari. 

2. -imagine fara descriere- (cher-house_63503800.jpg)

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel