Cher, exclusă de la nunta fiului: O lovitură dureroasă pentru cântăreață

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cher - Facebook
Cher - Facebook

Cher se confruntă cu o situație dificilă în familie, după ce a fost informată că nu i se va permite să participe la nunta fiului său, Chaz Bono. Cântăreața va fi nevoită să rateze momentul în care fiul ei va merge spre altar alături de partenera sa, Shara Blue Mathes.

Chaz Bono, în vârstă de 54 de ani, fiul cel mare al celebrului cântăreț Cher, se pregătește să se căsătorească cu Shara Blue Mathes.

Cu toate acestea, într-o mișcare neobișnuită, Cher, în vârstă de 77 de ani, nu a fost inclusă pe lista invitaților. Surse din anturajul lui Chaz sugerează că această decizie vine în urma solicitării mamei sale de a pune sub tutelă conservatoare pe fiul lor mai mic, Elijah Blue Allman, din cauza problemelor sale legate de droguri.

Apropiatul lui Chaz a dezvăluit pentru In Touch că nici relația dintre Cher și fiul ei cel mare nu este foarte bună: „Chaz și Shara au eliminat-o complet pe Cher de pe lista de invitați și nu regretă acest lucru. Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin”. 

Cher și fiul ei Chaz au avut o ruptură în 2009, în contextul operației de schimbare de sex a lui Chaz. Într-un interviu pentru CNN în decembrie 2020, Cher a discutat despre fiul ei și despre experiența lor cu procedurile de tranziție de gen, exprimând că nu a fost o perioadă ușoară pentru ea la început.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel