Cher, despre acuzația că și-a răpit propriul fiu: Faci orice pentru copiii tăi

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cher - Facebook
Cher - Facebook

Cher, celebra cântăreață de 77 de ani, a vorbit pentru prima dată despre speculațiile care sugerau că ar fi plătit un bărbat pentru a-l lua pe fiul său care se confrunta cu dificultăți.

În vârstă de 77 de ani, cântăreața a spus, în cadrul unui interviu pentru People, că acele zvonuri nu sunt adevărate. Ea a refuzat, însă, să ofere alte detalii.

Luna trecut, potrivit unor documente obținute de publicația DailyMail, Cher a fost acuzată că și-a răpit propriul fiu dintr-o cameră de hotel din New York, exact în momentul când acesta încerca să se împace cu soția sa. Cântăreața ar fi fost îngrijorată de starea de sănătate a fiului său, potrivit declarațiilor făcute de soția acestuia, Marieangela King, în fața unui tribunal din Los Angeles. 

Cher avea toate motivele să fie îngrijorată, după ce Elijah a leșinat în fața hotelului Chateau Marmont din LA, unde locuia în acel moment. La momentul respectiv, personalul hotelului i-a oferi primul ajutor, ducându-l în incinta clădirii. „La început părea mort, dar de fapt leșinase”, a spus un martor, potrivit DailyMail. 

Deși Cher a refuzat să facă declarații cu privire la acest incident, ea a continuat să vorbească despre dependența fiului ei, spunând că ea, ca mamă, ar face orice pentru copiii ei. 

„Nu sufăr de nicio problemă cu care nu se confruntă milioane de oameni în Statele Unite ale Americii”, a spus ea, adăugând: „Sunt mamă, acesta este jobul meu - într-un fel sau altul -  trebuie să încerc să-mi ajut copiii. Faci orice pentru copiii tăi. Chiar și când nu poți să-i ajuți, trebuie să încerci, pentru că acesta este rolul unei mame. Este vorba de fericire, chiar dacă uneori vine cu dureri de cap. De cele mai multe ori când te gândești la ei, zâmbești și îi iubești. Și trebuie să încerci să fii acolo pentru ei”, a spus cântăreața, potrivit nypost.

Elijah se află în prezent într-o clinică de dezintoxicare

Elijah, în vârstă de 47 de ani, este fiul cel mic al lui Cher și al regretatului rockstar Gregg Allman. El s-a căsătorit cu Marieangela, în vârstă de 36 de ani, în 2013. Bărbatul se confruntă cu dependența de heroină de mulți ani, recunoscând într-un interviu că a început să consume substanțe interzise de la vârsta de 11 ani. 

În momentul când a fost răpit de oamenii angajați de Cher, Elijah și Marieangela se aflau împreună în hotelul din New York încercând să-și rezolve problemele din căsnicie. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel