"Chef" Dragnea, sfat pentru urmăritorii săi de pe Youtube

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
"Chef" Dragnea, sfat pentru urmăritorii săi de pe Youtube
"Chef" Dragnea, sfat pentru urmăritorii săi de pe Youtube

Liviu Dragnea nu s-a lăsat prea mult așteptat de cei 10.500 de abonați. Fostul lider PSD a postat o nouă rețetă pe canalul său de YouTube. 

Comentariile au început să curgă în valuri, internauții find extrem de inspirați în glume și ironii.

După ieşire din închisoare şi în aşteptarea altor sentinţe, fostul lider al PSD a încercat fără succes să revină în politică. Așa că acesta a lansat un canal de YouTube dedicat bucătăriei. Primul clip postat a iscat nenumărate discuții și glumițe, care au devenit extrem de rapid virale.

Dat fiind că suntem în perioada de post, Liviu Dragnea a ales și de această dată o rețetă care să respecte această perioadă. Fostul lider PSD a ales să gătească orez cu legume și ciuperci, însă i-a asigurat pe iubitorii de carne că după Paște va urma o serie de rețete care să îi bucure și pe ei.

„Bine ați revenit la Bucătăria de acasă cu Liviu Dragnea. Cred că mă cunoașteți, sper că mă cunoașteți. Încerc prin aceste rețete pe care le prezint să conving din ce în ce mai mulți români să gătească românește, să gătească acasă, să gătească sănătos, să folosească mai multe legume proaspete, legume curate. Când o să gătim după Paște o să folosim și carne și o să vorbim pe îndelete despre asta. Acum vorbim despre rețete de post. Astăzi o să pregătesc orez cu legume și ciuperci. Este o mâncare care nu este complicată, este o mâncare gustoasă, foarte sănătoasă și foarte hrănitoare”, a spus Liviu Dragnea.

La final, Liviu Dragnea le-a oferit urmăritorilor săi și un mic sfat. Se pare că orezul nu trebuie consumat imediat, după ce este gata mai trebuie lăsat în oală pentru câteva minute pentru ca toate aromele să se întrepătrundă.

Internauții nu au întârziat să apară în comentarii, întrecându-se în comentarii care mai de care mai ironice și haioase.

  • "Sper să meargă bine canalul ca să nu mai fie nevoie să faceți politică! Mult success!"

  • „Mă bucur de saltul calitativ de la a face o țară pilaf la a face pilaf cu legume în bucatărie”.

  • „Gătitul nu se învață, se fură”.

  • „Deștepți băieții care se ocupă de campania de imagine. Mai o glumiță pentru patriotarzi care cred că ne fură oculta mondială roșiile, mai o ceapă românească, mai o aluzie la adversarii politici, mai o mâncărică de post. Ce bun e don Livu, să-i dea Bunuțuʼ sănătate, că e ca noi, din popor, gătește cu cratițe de 200 de lei bucata. Până ai voie să ocupi funcție publică din nou, îi îmbrobodești iar pe votanții fideli”.

  • „Ești nr.1 pe bucătărie…Te rog eu, Liviu, eu sunt bucătar… nu-mi fura și jobul ăsta, că altceva nu știu să fac”.

  • „Frumoasă rețetă, mă motivați să mănânc mai sănătos”.

  • „Felicitări, domnule Dragnea. Chiar era nevoie de cineva care sa gătească cu legume românești, foarte detaliat și fără fițe”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel