Charlie Colin, fondatorul trupei rock americane Train, a murit la vârsta de 58 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Trupa rock americană Train i-a adus un omagiu membrului fondator Charlie Colin, după moartea acestuia la vârsta de 58 de ani, numindu-l "cel mai dulce tip".

Sora sa a confirmat miercuri moartea basistului pentru The Associated Press.

Cauza morții sale nu a fost confirmată, dar mama sa ar fi declarat pentru site-ul american TMZ că a murit după ce a alunecat la duș, în timp ce avea grijă de casa unui prieten din Bruxelles.

Trupa s-a format în San Francisto în 1993 și s-a bucurat de unul dintre cele mai mari succese ale sale opt ani mai târziu, cu Drops of Jupiter.

Colin a părăsit trupa la începutul anilor 2000, înainte ca trupa să aibă un alt mare succes al lor, Hey Soul Sister, în 2009.

Train i-a adus un omagiu pe Instagram, spunând:

"Când l-am întâlnit pe Charlie Colin, m-am îndrăgostit de el. A fost CEL mai dulce tip și ce tip chipeș. Hai să facem o trupă, e singurul lucru rezonabil de făcut. Cântecul său unic de bas și munca sa frumoasă la chitară au ajutat ca oamenii să ne observe în SF și nu numai. Voi avea întotdeauna un loc cald pentru el în inima mea. Întotdeauna am încercat să îl trag mai aproape, dar el avea o viziune proprie. Ești o legendă, Charlie. Du-te și încântă-i pe îngeri"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel