Charli XCX și Bon Jovi în cursa pentru locul 1 în topul albumelor oficiale din Marea Britanie

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cursa pentru albumul numărul 1 din această săptămână este în plină desfășurare, pe măsură ce albumul "BRAT" al lui Charli XCX reduce decalajul față de "Forever" al lui Bon Jovi.

În actualizarea de astăzi (11 iunie), al șaselea album de studio al lui Charli XCX se află la doar 1.300 de unități de topul actual, ocupat de Bon Jovi, care speră să obțină al șaselea lor album pe primul loc în topurile din Marea Britanie cu al șaisprezecelea lor LP de studio, scrie Music News.

Și niciunul dintre artiști nu se lasă fără luptă. Luni, Charli a lansat o ediție de lux a albumului "BRAT". Ediția intitulată "Brat and it's the same but there's three more songs so it's not" include piese suplimentare precum "Hello goodbye", "Guess" și "Spring breakers".

Deși nu este disponibilă pentru achiziție în Marea Britanie, Bon Jovi a urmat exemplul lui Charli lansând o ediție extinsă a albumului pentru fanii din SUA; aceasta include noile piese "That Was Then, This Is Now" și "Legendary (Demo)".

Dacă "Forever" își menține poziția de lider, va deveni al șaselea album de top al celor de la Bon Jovi în Marea Britanie. Grupul a obținut anterior albume numărul 1 cu "New Jersey" (1988), "Keep The Faith" (1992), compilația de hituri "Cross Road" (1994), "These Days" (1995) și "Crush" (2000).

Charli XCX are până în prezent un singur LP numărul 1, cu "CRASH", care a ajuns în fruntea topurilor oficiale ale albumelor în 2022. Ar putea fi acum aproape de a obține un al doilea album de top? După ce a redus aproape la jumătate decalajul peste noapte și având un avans puternic în streaming față de Bon Jovi, care îi va servi bine pe măsură ce mai multe date de streaming vor fi disponibile mai târziu în săptămână, lucrurile sunt pe cale să devină și mai interesante pe măsură ce săptămâna progresează.

În altă ordine de idei, în actualizarea de astăzi a Top 10 al Albumelor Oficiale, cântăreața și compozitoarea norvegiană AURORA este așteptată să obțină cea mai bună performanță a carierei cu al cincilea ei album de studio "What Happened To The Heart?" (locul 5). Meghan Trainor ar putea revendica al treilea ei Top 10 cu "Timeless" (locul 7), iar Seasick Steve va spera să obțină al șaselea său Top 10 cu "A Trip A Stumble A Fall Down On Your Knees" (locul 8).

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel