Charli XCX debutează noul single „Everything Is Romantic” la Primavera Sound

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Instagram @charli_xcx
Foto: Instagram @charli_xcx

Charli XCX a lansat recent noul său single, „Everything Is Romantic,” în timpul setului său de la festivalul Primavera Sound din Barcelona.

Aceasta a fost prima piesă prezentată din viitorul ei album de studio, intitulat „Brat,” programat să fie lansat pe 7 iunie 2024. Albumul este descris ca o „scrisoare de dragoste” către cultura rave, un omagiu adus petrecerilor și muzicii care au influențat cariera lui Charli. Noul single a fost întâmpinat cu entuziasm de fani, care au împărtășit videoclipuri și reacții pe rețelele de socializare.

@nostalgicxcx ????Everything is Romantic!!! #charlixcx #brat #primaverasound #fypage #fy #foryoupage @Charli XCX Fan Account???????? ♬ som original - Charli XCX Fan Account????????

Pe lângă „Everything Is Romantic,” Charli XCX a lansat deja câteva piese de pe albumul „Brat,” inclusiv „Von Dutch,” „Club Classics,” „B2b” și „360,” disponibile acum pentru ascultare. Aceste single-uri oferă o privire în atmosfera și energia pe care noul album o va aduce, consolidând stilul distinctiv și inovator al artistei

.

Youtube video image

Charli XCX continuă să fie o forță inovatoare în muzica pop, iar noul său album promite să aducă noi sunete și experiențe pentru fanii săi. Primavera Sound a fost doar începutul unui an plin de muzică nouă și spectacole captivante pentru artistă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel