Celine Dion, cuprinsă de emoție când vorbește despre lupta sa pentru sănătate

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Celine Dion, Facebook
Sursa: Celine Dion, Facebook

Celine Dion a izbucnit în lacrimi în timp ce discuta despre lupta sa cu sindromul Stiff-Person pentru un nou documentar.

Într-un trailer lansat joi pentru „I Am: Celine Dion”, legenda muzicii nu și-a putut stăpâni emoțiile dezvăluind cât de dor îi este să cânte live.

„Muncesc zi de zi, dar trebuie să recunosc, a fost o luptă”, a spus Celine într-un fragment din viitorul documentar Prime Video. „Îmi este dor de asta atât de mult”, a mai spus artista.

Pe măsură ce ochii i se umpleau de lacrimi, a adăugat: „Oamenii, îmi e dor de ei”.

Pe parcursul trailerului, vedeta de 56 de ani și-a dezvăluit și determinarea de a reveni pe scenă și de a cânta.

„Dacă nu pot alerga, voi merge pe jos. Dacă nu pot merge pe jos, mă voi târî”, a spus ea. „Și nu mă voi opri. Nu mă voi opri”, a mai spus artista.

Celine a adăugat că, în timp ce „sună minunat” să cânți într-un studio de înregistrări, nimic nu vine mai natural decât să creezi „magie” atunci când cânți live pentru fanii adorați.

Youtube video image

„Nu e greu să faci un spectacol, știi”, a explicat vedeta piesei „My Heart Will Go On”. „E greu să anulezi un spectacol”, a mai spus ea.

Cântăreața a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul Stiff-Person în decembrie 2022.

Această afecțiune neurologică rară provoacă spasme musculare dureroase și rigiditate musculară și poate afecta mobilitatea unei persoane.

În urma știrilor despre sănătatea ei, Celine a anulat datele turneului european care fuseseră programate pentru începutul anului 2023.

„I Am: Celine Dion” va începe să fie difuzat pe Prime Video începând cu 25 iunie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel