Celebra cutie cu bomboane din filmul "Forrest Gump”, vândută cu 25.000 de dolari, la o licitaţie de Ziua Îndrăgostiților

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Celebra cutie cu bomboane din filmul "Forrest Gump”, vândută cu 25.000 de dolari, la o licitaţie de Ziua Îndrăgostiților / Photo by Duygu Kamar
Celebra cutie cu bomboane din filmul "Forrest Gump”, vândută cu 25.000 de dolari, la o licitaţie de Ziua Îndrăgostiților / Photo by Duygu Kamar

Celebra cutie cu bomboane de ciocolată a lui Tom Hanks din filmul "Forrest Gump” (1994) a fost vândută cu 25.000 de dolari la o licitație de Ziua Îndrăgostiților.

Franciza americană Ripley’s Believe It or Not! a cumpărat binecunoscuta recuzită la timp pentru Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie.

Cutia, care este semnată de Hanks, este marcată ca având greutatea de 23 de uncii, deşi cutia a fost umplută cu doar patru uncii de nisip, astfel încât să nu cadă din poala actorului în timpul filmării.

"Forrest Gump” urmăreşte povestea plină de căldură a personajului omonim, care ajunge să ia parte accidental la unele dintre cele mai mari evenimente de la sfârşitul secolului al XX-lea.

Filmul a câştigat şase premii Oscar în 1995, inclusiv statuetele pentru „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor” şi „cel mai bun actor” pentru Hanks.

Producţia a avut încasări record de 678 de milioane de dolari la nivel mondial. Un alt articol suvenir recent achiziţionat de Ripley’s este o agendă personală de adrese, de mână, aparţinând managerului formaţiei The Beatles, Brian Epstein.

Cartea conţine adresele şi numerele de telefon ale trupei, precum şi pe cele ale lui Sir Mick Jagger.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel