Cele mai sigure locuri din casă în care să-ți ascunzi banii

Autorul articolului: Elena Didilă |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Alexander Mils/ Pexels
Fotografie de la Alexander Mils/ Pexels

În zilele noastre, dacă vrei să ții bani acasă, ca și precauție ar fi o idee bună să-i depozitezi într-un loc sigur, ferit de un potențial furt.

Când te hotărăști să lași bani acasă, pentru a evita furtul, este bine să fii atent la locurile în care să plasezi bancnotele. Potrivit unui articol publicat de Habitante, în general, locuri precum dulapul, sertarele, tablourile, vazele, salteaua și toate diversele mobilier din containere, sunt primele zone în care posibilii hoți ar merge să caute. Din acest motiv, este bine să evitați aceste locuri și să optați pentru soluții mai originale și mai puțin obișnuite, pentru a vă proteja banii.

Iată câteva idei și sfaturi pentru a ascunde bani acasă în locuri sigure și originale unde nimeni nu se va uita vreodată.

O țeavă falsă în baie

În general, niciun hoț nu s-ar duce vreodată să verifice toate țevile din baie pentru a se asigura că nu există una falsă. Drept urmare, este o idee originală care vă poate păstra banii în siguranță.

O priză falsă

Priza falsă, pe lângă faptul că este o idee originală, poate fi considerată un loc absolut invizibil pentru ochii hoților frenetici care, mânați de grabă, caută bancnotele. Mai mult, este posibil să ascunzi mici obiecte prețioase, precum inele sau alte accesorii.

 Cutia cu medicamente

Un alt loc vizibil, dar greu de verificat este compartimentul pentru medicamente și, în special, o cutie comună și banală de medicamente. Ce hoț ar avea timpul sau intuiția să verifice fiecare cutie de medicamente?

Sub o gresie

Deși este o soluție clasică, în realitate dacă gresia este bine integrată în restul suprafeței, deci fără nicio diferență de nivel, este un loc sigur și sigur pentru a ascunde banii. 

În interiorul unui pantof

Este o soluție des folosită tocmai datorită eficienței sale. Punând banii bine ascunși în interiorul oricărui pantof, niciun hoț nu-i va găsi cu ușurință.

În spatele plintei

Un loc bun, greu de găsit pentru a ascunde banii este în spatele plintei. Pe lângă faptul că are destul spațiu disponibil, este un loc sigur și greu de ghicit.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel