Cele mai răzbunătoare zodii

Ioana Dinu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels, Garon Piceli
Foto: pexels, Garon Piceli

Se spune despre unele semne zodiacale că ar fi extrem de răzbunătoare, sau că nu vor uita niciodată dacă le-ai rănit (intenționat sau nu).

Se pare că astăzi, 8 septembrie, este ziua iertării. Poate că ar trebui să fim mai flexibili cu toții și să lăsăm ranchiuna deoparte. Detalii mai jos. 

Dacă le purtaţi ranchiună celor care v-au greşit, #PardonDay vă acordă un motiv valabil pentru a vă examina sentimentele şi timpul trecut şi pentru a lăsa să dispară resentimentele şi furia. Ceea ce se ştie despre iertare este că este un act care aduce fericire celor care o acordă, care vă poate elibera de emoţiile negative pe care le nutriţi faţă de cineva, fiind mai degrabă un act îndreptat spre cel care se dovedeşte iertător, decât spre cel care l-a rănit. Acest articol este și o invitație către a ierta, către a renunța la ranchiună și la răzbunare. 

Cele mai răzbunătoare semne zodiacale sunt cele care îți vor purta pică de-a pururi, vor rămâne mereu cu impresia că nu vor putea trece peste rana pe care cineva le-a provocat-o și vor nutri gânduri de răzbunare. Este greu să ai de-a face cu o persoană răzbunătoare, pentru că mai devreme sau mai târziu „ți-o va servi”, sau „îți arată el/ea ție”. Unii dintre aceștia nici măcar nu se grăbesc, așteaptă momentul potrivit să o facă. Ceea ce nu știu ei, însă, este că această răzbunare îi va face poate să se simtă un pic mai bine pe moment, dar cu siguranță nu o să echilibreze karma, ci doar o să acumuleze mai multă energie negativă. 

Dacă te știi a fi o persoană răzbunătoare, probabil că dispui de calități precum intuiția, istețimea și răbdarea și nu o să acționezi impulsiv. S-ar putea să dai dovadă și de ceva aroganță, știind prea bine că ești mai puternic decât și-ar putea imagina cei din jurul tău. 

Așadar, care sunt considerate a fi cele mai răzbunătoare zodii și de ce ar trebui să o lase mai moale măcar de ziua iertării?

Nu uita că aici vorbim mai mult despre energia zodiilor și că tu ești mai mult decât zodia ta (poziția Soarelui). Apelează la o astrogramă ca să vezi ce marcaj dominant ai. 

Iar acum, să trecem la treabă!

1. Scorpion

Scorpionii par a fi numărul 1 la răzbunare, pur și simplu nu pot să treacă peste faptul că cineva i-a rănit. Din punctul lor de vedere, răzbunarea este o reacție cât se poate de logică. Scorpionul ascunde adânc în el trauma trădării, sub dorința de putere, se află desigur, frica imensă de a nu fi ucis, trădat, manipulat, frica de cădere, frica de gol, frica de cunoaștere totală a propriei persoane. Scorpionii au probleme legate de încrederea în ceilalți, de aici și toate zvonurile legate de răzbunare cu privire la acești nativi. Le e greu să uite ce li s-a întâmplat. Poate că ar fi bine să nu minți niciodată un nativ Scorpion și să faci în așa fel încât să nu îl rănești, pentru că până la urmă, în spatele a tot ceea ce pare dur, se ascunde o doză imensă de sensibilitate. De ziua iertării, Scorpionilor le recomandăm să mai și lase ce a fost în urmă și să își dea seama că orice criză poate fi transformată într-o oportunitate. 

VEZI MAI MULT PE ASTROSENS.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel