Cele mai bune 5 culori pe care să le porți când faci fotografii

Autorul articolului: Monika Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
poze - FOTO: Freepik@proostoleh
poze - FOTO: Freepik@proostoleh

Cele mai bune cinci culori pe care trebuie să le porți când faci fotografii...

Fie că faceți un selfie sau o fotografie de grup, există cinci culori care vă avantajează. Nu există un sentiment mai plăcut decât realizarea unei fotografii uimitoare.

Uneori, toate componentele se întâlnesc: Purtați ținuta perfectă, părul este exact la locul lui, iar fundalul imaginii arată ca o scenă dintr-un film. Când se întâmplă, este ca prin magie. Ei bine, fotografii profesioniști creează această magie pentru a-și câștiga existența - și au câteva trucuri în mânecă pentru a face ca acest lucru să se întâmple des - inclusiv cunoașterea celor mai bune culori pe care să le porți în fotografii, potrivit Best Life.

1.Albastru marin

Albastrul marin este atât de clasic încât este practic neutru. Indiferent de nuanța pielii sau de culoarea părului tău, te va face să ieși în evidență într-o imagine.

Kari Bjorn, un fotograf de nunți și portrete din Northwest Arkansas, notează că funcționează atât pentru fotografiile de interior, cât și pentru cele de exterior, dar strălucește în special în exterior.

Culoarea are, de asemenea, un efect de slăbire care este similar cu negrul, fără duritatea acestuia.

2. Roșu

Roșul este o altă culoare care te va face să ieși în evidență în cel mai bun mod.

"Roșul strigă atenție, iar dacă vreau ca ochii privitorilor mei să se fixeze pe cineva în fotografiile mele, prefer ca acesta să poarte roșu, astfel încât să fie cel mai vizibil lucru din fotografie", spune Bjorn.

Dacă un roșu aprins vi se pare prea îndrăzneț, optați pentru o culoare burgundia sau vin.

3. Verde intens

Optați pentru un verde intens dacă vă simțiți unică.

"Verdele intens poate ajuta la scoaterea în evidență a culorii pielii și face ca subiectul să iasă în evidență pe multe fundaluri. Culoarea bogată creează o bună separare între subiect și fundal, ceea ce ajută subiectul să iasă în evidență și creează o fotografie mai dinamică", spune Charles Moll, fotograf de nunți din Montana.

Indiferent de nuanța pielii tale, există un verde intens - fie că înclină spre măsliniu sau smarald - care se va potrivi stilului tău.

4. Alb

Ingrid Leo, expert în modă la Style With Ingrid, explică faptul că albul este considerat o culoare universal măgulitoare în fotografii.

"Poate da o strălucire naturală feței și poate crea o estetică proaspătă și curată".

Leo sugerează asocierea culorii cu perle sau bijuterii argintii pentru a-i spori strălucirea generală. Singurul moment în care nu vrei să alegi această culoare este dacă fotografiezi pe un fundal alb. Te-ar putea face să arăți ca un cap care plutește. 

5. Tonuri de pământ

Nu puteți da greș niciodată cu un adevărat neutru.

"Tonurile pământului, în special maro sau bejuri adânci, sunt universal măgulitoare în fotografie datorită nuanțelor neutre și calde care pun în valoare diferite tonuri de piele fără a se ciocni de fundaluri", spune Stacy Witten, fotograf profesionist și cofondator al LensesPro. 

Probabil că ai câteva piese în tonuri de pământ în garderoba ta - așa că îmbracă-te cu cea care te face să te simți mai încrezătoare și mergi la ședința foto cu stil.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel