Cele 3 zodii cu un horoscop dur luni, 9 mai 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Câteva zodii nu vor fi foarte norocoase astăzi.

Dacă te simți mai puțin iute decât de obicei, atunci poți atribui acest lucru Lunii în Fecioară, care tinde să aducă astăzi câteva zodii în contact cu ceva ce ele detestă.

Această stare de spirit nu prea amabilă în care ne vom afla s-ar putea, de asemenea, să se întoarcă și împotriva noastră.

Iar, pentru unele semne zodiacale, tot ce putem să vă spunem este că s-ar putea să trebuiască să suportați aceste lucruri. Totuși, nimic nu durează la nesfârșit. 

Vin zile mai bune, Gemeni, Fecioară și Capricorn.

Care sunt cele trei semne zodiacale cu un horoscop dur

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Să intri într-un scenariu cu Luna în Fecioară nu este probabil lucrul de care aveai nevoie astăzi.

Ceea ce se vrea să însemne este următorul lucru: Pentru ca tu să faci ceea ce trebuie să faci astăzi, te vei confrunta cu multe obstacole, iar aceste obstacole îți vor cere să încalci aproape toate regulile pentru a ajunge în locul în care simți că ar trebui să fii.

S-ar putea să rănești unele sentimente astăzi, pentru că cineva ți-ar putea sta în cale.

Cu alte cuvinte, șansele sunt îndreptate împotriva ta, dar totuși trebuie să faci ceea ce este de făcut. 

2. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ai tendința de a aluneca înainte și înapoi, între a-ți disprețui totul viața și a pretinde că totul este doar o minge fericită de dragoste și lumină.

Actul tău de iubire și lumină s-ar putea să se diminueze puțin astăzi, deoarece vei simți atracția Lunii în Fecioară, care va acționa ca o reamintire constantă a tuturor lucrurilor care nu-ți plac în lume. De fapt, toată această zi va fi "despre lume".

Ziua se simte implacabil de împovărătoare, ca și cum ai purta greutatea lumii, dar nu ai niciun plan pentru a o salva. Astăzi sunt numai plângeri și, bineînțeles, judecăți.

3. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
S-ar putea să reușești să treci peste această zi, atâta timp cât ești capabil să lucrezi cu acea energie blestemată a lui Saturn, care este acolo doar pentru a te abate de la cursul zilei.

Astăzi este genul de zi în care ești pregătit să faci legea și să-ți menții poziția, în ceea ce privește acest aspect. Este mai mult ca sigur că este o problemă legată de locul de muncă și s-ar putea să-ți ceară să faci ceva în care nu crezi.

Nici faptul că ești scos din zona ta de confort nu te va ajuta prea mult, deoarece Luna în Fecioară caută ordinea, iar în viața ta, în această zi, ordinea pur și simplu nu este de găsit.

Nu-ți place să-ți grăbești viața și ești o persoană care onorează momentul prezent, dar astăzi te va face să-ți dorești cu ardoare ca ziua de mâine să ajungă în sfârșit.

Această zi este despre "a termina odată".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel