Cele 3 semne zodiacale norocoase în dragoste sâmbătă, 14 mai 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Câteva zodii vor fi ceva mai norocoase în dragoste pe 14 mai.

Suntem cu toții influențați de Luna în Scorpion și de Luna în cuadratură cu Pluton și, în timp ce aceste tranziții pot aduce depresie sau un pic prea multă introspecție, există semne zodiacale care iau acest tip de negativitate și o folosesc drept combustibil pentru eforturi pozitive. Pe 14 mai, 3 zodii vor fi foarte norocoase pe plan sentimental.

1. Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Ești într-un loc bun astăzi, pentru că te afli în acest semn zodiacal. Astăzi vei avea un vizitator, cineva pe care îl iubești, cineva pe care vrei să îl cunoști mai bine din punct de vedere romantic.

Pentru că ai Luna în Scorpion plutind deasupra ta, ai și încredere sexuală, iar dacă alegi să o folosești sau nu depinde de tine, dar cu siguranță este un sentiment plăcut să știi că ești în control.

Te simți foarte atrăgător astăzi și asta se adaugă la buna ta dispoziție.

Norocul în dragoste arată ca și cum ai pregăti o masă delicioasă pentru cineva în timp ce te delectezi în compania celuilalt. Nu există o dramă romantică gigantică aici astăzi, doar dragoste și respect plăcut și ușor de suportat. Și poate câteva noutăți vin mai târziu.

2. Fecioară

(23 august - 22 septembrie)

Tu și partenerul tău ați lăsat lucrurile să alunece în neant și nu vă arătați prea multă afecțiune în viața de zi cu zi. Ar fi frumos să schimbi asta, deși ai tendința de a aștepta ca celălalt să facă primul pas. Astăzi, însă, te pune în situația de a fi suficient de încrezător pentru a-i sugera ceva interesant și pozitiv partenerului tău.

Astăzi este ziua în care descoperi că partenerul tău este mai dispus decât i-ai dat credit și că, de fapt, aștepta doar ca tu să faci pasul.

Așadar, sunteți două persoane pasiv-agresive care au pierdut prea mult timp prețios așteptând ca celălalt să-și arate afecțiunea și interesul... și atunci, Luna în cuadratură cu Pluton vine să agite puțin lucrurile. 

3. Pești

(19 februarie - 10 martie)

Ești foarte norocos, deoarece încrederea ta este foarte, foarte sus și nu ai nicio intenție de a lăsa astrele să aibă un cuvânt de spus în această privință.

Ceea ce îți dorești astăzi este ceea ce vei și obține, și anume o viață amoroasă solidă ca o stâncă, construită pe încredere și respect pentru persoana iubită.

S-ar putea să fii chemat deoparte pentru a ajuta pe altcineva cu viața amoroasă și cu preocupările sale și, într-adevăr, singurul sfat pe care îl vei putea da este să aibă răbdare și să se țină de cuvânt.

Dragostea este un lucru atât de frumos și ești norocos că o ai. Pentru tine funcționează, Pești, așa că dă un exemplu și prietenilor tăi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel