Cele 3 semne zodiacale cu un horoscop dur, pe 19 aprilie

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Există 3 semne zodiacale care nu vor fi atâ de norocoase astăzi.

Dacă este ceva care ne va deranja în această zi, este faptul că vom avea un tranzit foarte puternic. 

Pentru că Taurul introduce un nou nivel de încăpățânare în viața noastră în acest moment, mulți dintre noi nu sunt în stare să depună nici cel mai mic efort în treburile zilnice. Aceasta este una dintre acele zile în care, pentru unii, totul se rezumă la evitare și negare.

Care sunt cele 3 zodii

1. Leu
(23 iulie - 22 august)

Deși ziua de astăzi nu se va dovedi a fi prea distructivă, vei judeca, totuși, greșit ceva și asta va duce la o situație jenantă. S-ar putea să fii cel care oferă un sfat cuiva, iar cuvintele tale înțelepte - deși "sună" bine în teorie, sunt exact genul de cuvinte pe care persoana căreia i le-ai oferit nu vrea să le audă.

Ceea ce trebuie să faci în acest caz este să te retragi, în loc să le bagi "înțelepciunea" ta pe gât. Astăzi crezi că numai tu ai dreptate și ești important. Crezi că aduci un nou tip de măreție în viața cuiva, dar nu te prinzi de cozile de aici: măreția ta nu este dorită. Și cu cât insiști mai mult, cu atât mai mult vei fi respins. Deci, în esență, aceasta este o zi bună pentru tine să observi mai degrabă, decât să participi. Nu-ți face griji în legătură cu salvarea vieții cuiva astăzi; ei nu sunt interesați să fie salvați de tine.

2. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se știe că devii excesiv de iritat din cauza problemelor politice și sociale, iar astăzi, din cauza Lunii în cuadratură cu Marte, va fi una dintre acele zile în care îți vei pierde total mințile din cauza politicii. Acest lucru ar putea duce la certuri cu vecinii și chiar la destrămarea unei bune prietenii;.

Astăzi este ziua în care vei părea un mare bătăuș; nimeni nu vrea să te asculte, pentru că nu-ți poți controla atitudinea încruntată. Ai fost răutăcios cu oamenii în trecut și ai făcut niște lucruri cu adevărat atroce pentru a-i îndepărta pe oameni. Astăzi este una dintre acele zile. 

3. Pești
(19 februarie - 10 martie)

Astăzi ești atât de leneș, încât uiți literalmente să faci tot ceea ce ți-ai planificat să faci. Acest lucru nu este atât de adorabil pe cât pare; vei fi uituc astăzi în moduri care te pun în pericol.

Dacă trebuie să faci ceva pentru sănătatea ta, atunci fă-o. Nu ești în poziția de a lenevi - nu-ți face griji, va exista o mulțime de timp în viitorul apropiat pentru o pauză serioasă sau pentru vacanțe, dar acum nu este acel moment și astăzi nu este acea zi.

Acceptă faptul că există rutine cărora trebuie să le acorzi atenție, iar acest lucru se referă la sănătatea ta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel