Cele 3 semne zodiacale cu un horoscop dur. Miercuri, 4 mai 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Câteva semne zodiacale vor avea o zi grea astăzi.

Ne așteaptă o zi infernală astăzi, iar, pentru unii, acest lucru ar putea însemna probleme. Cu Luna în Rac, s-ar putea să ajungem să ne plângem prea mult de milă pentru noi înșine în această zi, iar cu Luna în trigon cu Saturn, am putea ajunge să ne spunem nouă înșine că totul este din vina noastră.

Influența lui Saturn ne face să credem că trebuie să ne încadrăm în tipare și, cu cât încercăm mai mult, cu atât ne împingem mai departe în eșec. 

1. Leu
(23 iulie - 22 august)

Chiar dacă știi asta de câteva zile, pentru că ai un sentiment neplăcut, grație lui Marte în sextil cu Uranus, astăzi energiile negative se vor descărca asupra ta.

Ultimul lucru pe care ți-l dorești în acest moment, în această zi, este o povară pe care să o duci cu tine.

Ziua de astăzi aduce vești nedorite cu care trebuie neapărat să te confrunți, și nu atât veștile cât partea cu "trebuie să te confrunți" este cea care te supără cu adevărat.

Nu mai vrei nimic, te-ai săturat pentru că mereu trebuie să faci față lucrurilor negative din viața ta. Ești în pragul unei crize de nervi, pentru că primești tot mai multe încercări grele.

Astăzi, 4 mai, îți aduce mai multe lucruri cu care nu vrei să ai de-a face. 

2. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fecioarele, de regulă, au zile grele de cele mai multe ori, și asta pentru că ele sunt niște persoane dificile. Voi aveți așteptări mari și se pare că acele standarde stabilite nu sunt niciodată îndeplinite, lăsându-vă într-o dezamăgire cumplită, cam tot timpul.

Astăzi te vei simți deprimat și blocat în propriile tale gânduri și vei fierbe de nervi, pentru că nimic nu pare să meargă așa cum vrei tu. Aștepți weekendul cu nerăbdare, poate el îți va aduce ceva mai bun.

3. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi răbdarea îți va fi pusă la încercare și așteptările tale se vor prăbuși.

Ei bine, se mai întâmplă și, după cum știi, treci destul de repede peste asta.

Vei lua această zi puțin mai ușor decât ceilalți suferinzi menționați mai sus, dar asta doar pentru că ești puțin mai detașat de realitate, decât ceilalți.

Este o zi grea pentru tine, iar aceasta va fi orientată în principal către lucruri precum birocrația și legea. E ca și cum ai fi pe cale să te blochezi în sistem, iar acest sistem funcționează pe baza plictiselii tale.

Unde este raza de energie a lui Jupiter când ai nevoie de ea? Oh, este acolo, singura problemă este că îți amplifică toate gândurile negative, în locul celor pozitive.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel