Cele 3 semne zodiacale care au o zi grea pe 11 aprilie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

3 semne zodiacale au întâmpinat greutăți, pe parcursul zilei de azi.

Traversăm un sezon astrologic interesant, deoarece avem atât de multe tipuri diferite de tranzite care vin spre noi din toate direcțiile. 

Influențele lui Saturn tind să ne calce pe nervi, făcându-ne să ne simțim prinși în capcană sau, mai degrabă, incapabili să mergem mai departe. Așadar, ne uităm la Soare trigon Lună pentru confortul zilei, deoarece aceste schimbări Uranus-Saturn se vor juca cu emoțiile și temerile noastre.

Pentru că avem tranzite care ne afectează starea emoțională din punct de vedere al poziționării Lunii, anumite semne zodiacale sunt inevitabil afectate.

Cele trei semne zodiacale care au o zi grea pe 11 aprilie 2022

1. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Racul are un horoscop deosebit de dur astăzi, mai ales din cauza așteptărilor mari care duc la o așteptare non-stop și la un eventual rezultat slab. Astăzi este genul de zi în care tu începi ziua cu gândul că va merge într-un fel, în timp ce tu rămâi uimit când se duce spre sud, foarte repede. Această zi nu este un dezastru, cât este una în care petreci prea mult timp gândindu-te la ce vei face în legătură cu asta.

Este ca și cum totul are o tangentă implicată; un gând duce la altul, care invită la noi gânduri negative și se termină cu tine simțindu-te prea confuz emoțional și gata să arunci prosopul pentru ziua respectivă.

Vei dormi liniștit la noapte, pentru că la sfârșitul zilei vei recunoaște că nu prea ai ce face în legătură cu "orice" te-a supărat atât de tare, în timpul zilei. Este o zi care se termină în acceptare și, într-un fel, asta nu este atât de rău.

2. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu este ca și cum ai fi exemplul absolut strălucitor al unei vieți echilibrate, dar cu siguranță te dezvolți în condiții care îți oferă liniște și o aparență de echilibru. Pentru că Uranus este mereu hotărât să stârnească haosul, iar Saturn este acolo pentru a te anunța că trebuie să joci frumos, te vei simți prins în capcană și incapabil să duci mai departe tot ceea ce aveai în minte pentru această zi.

Este o capcană șmecheră care a fost întinsă pentru tine, iar tu vei aluneca direct în ea - mental. Imediat ce vei crede că ai controlul, îl vei pierde, însă acest lucru nu va dura. 

Indignarea zilei pare să dureze doar cât timp soarele este afară, așa că până seara vei fi într-o stare de recuperare calmă. Cel mai bine este să stai acasă, să te odihnești, implicându-te în foarte puține lucruri care necesită gândire.

3. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cuvântul zilei este "control" și exact de asta te vei agăța pentru a găsi un sens la ceea ce se întâmplă. Pe de o parte, te vei simți gata să te lupți cu lumea și să le arăți ce poți; pe de altă parte, te vei confrunta cu rezistența și cu ceea ce se simte ca un blocaj al minții.
S-ar putea să începi să te întrebi de ce te mai obosești să iei ceva în serios astăzi - și ai fi pe drumul cel bun dacă simți asta.

Aceasta NU este ziua în care să iei totul la inimă, deoarece are un efect temporar și o reacție exagerată. Nimic nu este echilibrat aici, iar controlul pe care ți-l dorești se aplică doar la modul în care percepi totul.

Dacă vezi această zi ca pe un dezastru, se va manifesta ca un dezastru mai mare decât poți gestiona. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel