Cele 3 piese de la Ed Sheeran pe care să le asculți în luna iubirii. Care e preferata ta?

Giorgi Ichim |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town
Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town

Artistul Ed Sheeran are 3 piese perfecte pentru luna iubirii. Cele 3 piese emoționante pe care trebuie să le asculți luna aceasta.

Artistul britanic Ed Sheeran, cunoscut pentru talentul său inegalabil și pentru versurile sale pline de dragoste, va urca pe scena Arena Națională din București pe 24 august 2024, atunci când va încânta publicul cu piesele sale virale.

Creativitatea sa, pasiunea pentru muzică, aprecierea pe care o are față de public și dragostea pe care o poartă în suflet se reflectă în fiecare piesă scrisă de el și în fiecare vers cântat.

Piesele sale sunt dedicate iubirii, iar Ed Sheeran reusește să ajungă la inimile oamenilor de fiecare dată, abordând iubirea într-un mod personal și profund emoțional.

Pentru cei care doresc să se lase purtați de magia pieselor sale, mai ales în luna iubirii, există 3 recomandări speciale de la Ed Sheeran.

"Dragostea mă inspiră, mă face să simt că trăiesc, de la dragoste pornește totul, este unul dintre cele mai importante sentimentele pe care avem bucuria să le trăim în viața asta!", este de părere Ed Sheeran.

1. "No Strings", piesă inclusă pe cel mai nou album al său - "Subtract"

2. "Perfect"

Acestă piesă care are peste 3,6 miliarde de vizualizări pe YouTube și pe care sigur o știi și tu și o fredonezi de fiecare dată când o asculți.

3. Piesa "Tenerife Sea"

Inclusă în albumul 'X' (multiply), această piesă are 20 milioane de vizualizări pe YouTube.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel