Cel mai important cadou primit de Florentina Opriș de Crăciun: „Este un lucru care m-a marcat foarte mult”. Are legătură cu regretatul său soț

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Florentina Opriș, Instagram
Sursa foto: Florentina Opriș, Instagram

 Florentina Opriș a povestit care este cea mai prețioasă amintire pe care o are din perioada Crăciunului.

Florentina Opriș este legată de această perioadă din an de o amintire aparte, strâns legată de regretatul său soț. Invitată în cadrul emisiunii Oracolul vedetelor, de la Spectacola și DC News, aceasta a dezvăluit cea mai mare surpriză pe care a primit-o vreodată de Crăciun de la cel alături de care și-a petrecut 25 de ani de mariaj. Vedeta povestește, astfel, cum bărbatul i-a oferit în dar un brad împodobit, pe care i l-a adus direct în camera de hotel în care era pe atunci.

„Este un lucru care m-a marcat foarte mult. Pe vremea lui Ceaușescu, nu puteai să ai un brad acasă împodobit și să-l și ai natural și sportivă fiind, eram în cantonament la Buziaș. Stăteam într-un hotel și acolo trebuia să-mi petrec Crăciunul, era primul an în care eram prietena celui care mi-a devenit și soț ulterior și cumva pentru mine acea sărbătoare mi-a rămas impregnată în minte. El împreună cu colegii lui mi-au făcut o surpriză extraordinară. I-a convins pe colegii lui să alerge într-o pădure, să taie un brad, să-l aducă în alergare înapoi, l-au urcat cu o sfoară prin spatele hotelului, în cameră și uite cum m-am trezit eu în Ajunul Crăciunul în camera în care stăteam cu un brad împodobit de Crăciun. Nu era unul foarte mare, dar gestul lui a fost unul extraordinar, el știind că-mi plac mult aceste tradiții.” a declarat Florentina Opriș, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

„A fost un lucru care m-a marcat foarte tare”

Chiar dacă pe acum vedeta spune că acest dar ar părea unul extrem de nesemnificativ, la vremea aceea era extrem de greu de procurat un brad pentru Crăciun, astfel încât Florentia Opriș spune că a fost într-adevăr marcată.

„A fost un lucru care m-a marcat foarte tare și de atunci noi nu împodobim bradul acasă decât în Ajunul Crăciunului. A rămas așa chiar dacă el nu mai e printre noi acum. Sunt sigură că energia lui este alături de noi și mi-a rămas impregnat momentul acela foarte frumos, a fost cel mai important cadou de Crăciun primit vreodată. Acum nu pare mare lucru, dar atunci m-a impresionat mult.”, a continuat vedeta, vizibil nostalgică. 

Tradițiile pe care le respecta de Crăciun

Încă de pe vremea când formau o familie fericită toți 3, Florentina Opriș spune că toți membrii familiei și-au format niște tradiții, păstrate până în ziua de astăzi în picioare. 

„Noi respectăm încă tradițiile, cadourile de Crăciun, fiecare face celuilalt un cadou și le deschidem imediat după 12 noaptea, chiar în Ajun. Noi punem masa de Crăciun la 12 noaptea.

Îmi aduc aminte cum fiul meu se băga în aluatul de cozonac. Ne învârteam toți în bucătărie și totul era extraordinar, așa văd eu sărbătorile, bucurie în familie.”, a mai spus aceasta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel