Cel mai dur film de pe Netflix care îți face pielea de găină! E locul 1 în top

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Freepik
Foto: Freepik

Thrillerul, regizat de Jamie Payne și scris de Neil Cross, servește ca o continuare a seriei de televiziune britanice cu același nume (2010 – 2019) și îl are ca protagonist pe actorul Idris Elba.

Filmul care te va ține în suspans de la început până la final este „Luther: The Fallen Sun”, o continuare de la sfârșitul sezonului cinci al celebrului serial psihologic cu același nume - „Luther”.

De ce este considerat cel mai dur film de pe Netflix

Ei bine, filmul spune povestea unui detectiv din Londra, Luther - jucat de Idris Elba (50 de ani) - care devine obsedat de prinderea unui ucigaș în serie până în punctul în care este dispus să estompeze unele linii morale și etice. De la ce a început totul?

Filmul începe cu dispariția unui tânăr, Callum Aldrich, o victimă a lui David Robey - un psihopat sadic cu planuri îngrozitoare, ce își filmează victimele în ipostaze indecente pentru a le șantaja.

În acel moment, Luther îi promite mamei bărbatului răpit că-l va găsi cu orice preț – așa că ticălosul criminal, îngrijorat, oferă presei un dosar cu informații incrimitoare despre detectiv pentru a-l aresta și a-l băga în închisoare. 

Acum, după gratii, Luther este batjocorit de un criminal în serie pe care se pare că nu a reușit să-l prindă, așa că iese din închisoare pentru a-și termina treaba. Dar, bineînțeles că nu este chiar atât de ușor. David Robey nu este singurul său dușman care vrea să-l vadă după gratii, ci și detectiva Odette Raine (Cynthia Erivo) își dorește același lucru.

Cei doi se întâlnesc în sfârșit

Singurul care îi oferă ajutor din interiorul departamentului de poliție la început este vechiul său șef, Martin Schenk (Dermot Crowley), care se întoarce la birou în calitate de consultant după ce s-a pensionat. Și, după cum v-ați putea imagina, odată ce detectiva Odette asistă la amploarea faptelor rele de care Robey este capabil, ea trebuie să intre într-o alianță incomodă cu Luther.   

După o luptă brutală, criminalul se aruncă într-un lac înghețat încercând să scape, însă se îneacă - acesta fiindu-i sfârșitul. După ce moare în punctul culminant al filmului, Luther este găsit și arestat din nou de detectiva Odette Raine, dar în loc să se întoarcă la închisoare, aceasta îi propune în schimb un loc de muncă.

Trailerul poate fi vizionat aici:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel