Cel mai bine plătit sportiv din lume, cu vârsta sub 25 de ani. Bagă peste 100 de milioane de euro în buzunar

Ema Apostu |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pixabay)

Cel mai bine plătit sportiv din lume, cu vârsta sub 25 de ani, câștigă peste 100 de milioane de euro pe an.

Revista Forbes a publicat o listă cu primii cinci cei mai bine plătiţi sportivi din lume, cu vârsta sub 25 de ani. În fruntea clasamentului se află fotbalistul francez de la Paris Saint-Germain FC, Kylian Mbappé. Potrivit publicaţiei, atacantul, în vârstă de 24 de ani, câştigă aproximativ 110 milioane de euro pe an.

Fundaşul de la Arizona Cardinals, Kyler Murray, este situat pe locul doi, cu o avere estimată la 64 de milioane de euro pe an. Închide Top 3, olandezul Max Verstappen, de două ori campion al Formulei 1, cu o avere estimată la 58 de milioane de euro. Urmează, fotbalistul norvegian de la Manchester City, Erling Haaland - 47 de milioane - şi baschetbalistul sloven al Clubului Asociaţiei Naţionale de Baschet (NBA) Dallas Mavericks, Luka Doncic, cu 42 de milioane de euro.

Jurnalistul de la publicaţia The Athletic, Mario Cortegana a declarat că fotbalistul Kylian Mbappé se simte trădat şi regretă că a rămas la PSG. În luna mai a anului trecut, s-a aflat că Kylian Mbappé a semnat un nou contract cu clubul parizian PSG, care a fost prelungit până în anul 2025, scrie Rador, citând gazeta.ru. În acelaşi timp, presa a anunţat anterior că jucătorul a semnat deja un contract cu Real Madrid, dar, cu toate acestea, transferul nu a avut loc.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel