Cea mai urât mirositoare brânză din lume se găsește în Europa. Din ce este făcută și a ce miroase

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Engin Akyurt/Pexels
Fotografie de la Engin Akyurt/Pexels

Denumită „The Minger", brânza provine din Scoția și i-a descurajat chiar și pe unii producători de brânzeturi care se tem să încerce brânza care se spune că este similară cu un Camembert, scrie Mirror.

Producătorii susțin că are un „interior unsuros" care, potrivit lor, este „o plăcere pură”. Brânza urât mirositoare a fost menținută cu o soluție sărată în timpul procesului de maturare de două luni. Se spune că acest lucru încurajează creșterea Brevibacterium linens un „microb" care face ca picioarele să miroasă și atrage insectele.

Highland Fine Cheeses, care produce The Minger la Blarliath Farm, lângă Tain, a fost implicată într-un plan al Universității din Nottingham pentru a crea noi matrițe pentru noi produse.

Clima umedă din Scoția ajută la crearea drojdiilor și a peniciliilor folosite de firma producătoare de brânză. Minger nu este consumată de producătorul însuși, care a spus că rămâne la latitudinea consumatorului să decidă cât timp este ținută în afara frigiderului înainte de a o mânca sau de a o folosi în alte preparate.

Brânza vine învelită într-un ambalaj de argint foarte rezistent, în încercarea de a reduce mirosul. 

O persoană care a gustat The Minger s-a temut că va trebui să o scuipe, dar a spus că nu seamănă deloc cu alte brânzeturi britanice mirositoare.

„Nu se apropie nici pe departe de brânzeturile britanice puturoase pe care le-am gustat în trecut și pe care tatăl meu mi le oferă în fiecare Crăciun, cum ar fi Tunworth din Hampshire, Camembert englezesc suficient de bun pentru a face un francez să plângă".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel