Cea mai proastă melodie din istoria Eurovisionului. Cântărețul care a ”cucerit” publicul cu "Euro Neuro"

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

În urmă cu zece ani, Muntenegru era reprezentat la Eurovision Song Contest de la Baku de către Rambo Amadeus.

La ediția din 2012 a Eurovision, Muntenegru l-a avut pe Rambo Amadeus care ne-a explicat, pe ritmuri tehno combinate cu beat-ul balcanic, cum nu e bine să fim: ”Euro Neuro, don't be skeptic, hermetic, pathetic, analphabetic”. 

Melodia lui Rambo Amadeus s-a remarcat distins de celelalte cântece participante prin originalitate. Rambo avea pe scenă un măgar, deși unul de lemn, pentru că nu l-au lăsat să-l aducă pe cel adevărat.

Piesa a fost în stilul lui Rambo, dar publicului nu prea i-a plăcut atunci, clasându-se pe unul din ultimele locuri, și se pare că mai târziu eșecul melodiei a fost certificat chiar de artist.

 Această melodie a fost declarată cea mai proastă melodie de la Eurovision din toate timpurile. În urmă cu patru ani, Rambo Amadeus a anunțat cu bucurie și s-a lăudat pe Facebook cu noul statut.

”Am acceptat cu mândrie această veste pe care fanii au dat-o în Spania. Piesa Euro Neuro a fost declarată cea mai proastă de la Eurovision Song Contest din toate timpurile. Jeeeah! Câștigător al Horrorvision, la categoria absolută, pentru toate timpurile. O mare onoare, într-adevăr”,  scria atunci Rambo Amadeus pe Facebook.

Publicația Novosti.rs a întocmit și o listă cu melodiile care au cele mai nebunești versuri, iar Euro Neuro se clasează pe locul doi.

Pe primul loc ar fi  Austria - Woki mit deim Popo "Trackshittaz", cu versuri precum: „Fundul tău are sentimente, fundul tău face parte din tine, nu-l pune pe scaune, fundul tău are părerea lui”.

Locul trei este ocupat de Țările de Jos, Teach-IN „Ding-a-Dong” (melodie câștigătoare în 1975): ”Și tu mergi cu ding-dang-dong-ul tău”, notează publicația citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel