Cea mai NOROCOASĂ zodie în luna februarie! Nimic nu vă stă în cale

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Februarie se anunţă o lună mai liniştită, deşi are destul de multe aspecte. 

Există însă o zodie pentru care toate drumurile se vor deschide în această perioadă, iar nativii care au ascendentul în acest semn nu vor face excepţie. Iată despre cine este vorba:

Cei care sunt născuţi în zodia Capricorn sau cu ascendentul în Capricorn vor fi de-a dreptul favorizaţi de astre, întrucât avem acolo o aglomerare de planete importante

Gândiţi-vă aşa: aveţi în vizită luna aceasta - cel puţin în primele două săptămâni - pe Mercur, pe Marte, pe Venus, pe Pluto. 

Mercur - gândire, idei, comunicare, flexibilitate, conexiuni, logică. Perfect! E puţin retrograd în primele patru zile, dar e nicio problemă.

Venus - care nu mai este retrogradă în februarie. Venus ţine de carismă, magnetism, pasiune, de plăceri, de bucurii, de valorificare a propriei persoane, de relaţii, de atracţie.

Apoi avem Marte în casa I toată luna. Vă daţi seama? Impuls, energie, dorinţă, întreprindere. Sunteţi întreprinzători, furioşi pe alocuri, dar sunteţi puşi pe fapte.

Şi Pluto, care stă undeva în spate, departe şi împinge aceste planete, le dă un aer mistic, misterios.

Cu alte cuvinte, aveţi o lună minunată! Minunată! Extraordinară! Şi dacă nu se întâmplă şi ceva bun în viaţa voastră în februarie, e doar vina voastră. Că se pot întâmpla lucruri, viaţa de zi cu zi, se întâmplă. Nu avem ce să facem. Dar cu atât de multe planete în casa I la voi, nu aveţi cum să staţi degeaba. Faceţi sport, schimbaţi-vă garderoba, învăţaţi ceva, ieşiţi în faţă. Trebuie să fiţi foarte curajoşi, foarte întreprinzători.

Citește mai departe pe Astrosens.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel