Cea mai norocoasă zi a săptămânii 24 - 30 iulie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Superstiții de 8 Martie, Ziua Femeii. Ce să faci ca să ai noroc
Superstiții de 8 Martie, Ziua Femeii. Ce să faci ca să ai noroc

Află ce zi îți aduce norocul, din săptămâna care urmează.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Trebuie să înțelegi că nu va trebui niciodată să te convingi să accepți ceva ce ți se cuvine. Când vine vorba de carieră, este tentant să urmezi o formulă sau să urmărești ceea ce crezi că îți va aduce succesul; totuși, dacă nu este ceva ce te pasionează, în cele din urmă trăiești în afara scopului tău.

Cum Nodul Nord a intrat în semnul tău zodiacal, ești încurajat să îți recunoști scopul și adevărul în această viață, ceea ce te va ajuta să te miști în toate modurile în care sufletul tău își dorește. 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Capricornul îți guvernează sectorul norocului. Cu toate acestea, nu aduce neapărat noi oportunități, ci mai degrabă motivul pentru care ai ales să nu le urmărești pe cele pe care le-ai primit în trecut. Acest lucru analizează modul în care ai îmbrățișat expansiunea și norocul și dacă ai fost dispus să îți asumi riscul pe care îl necesită pentru a crește.


Săptămâna aceasta, pe măsură ce Pluton în Capricorn creează un punct culminant cu Nodul Nord în Berbec, activându-ți intuiția și sectorul subconștientului tău, se anunță câteva puncte de creștere majore și noi conștientizări.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023


Atunci când îmbrățișezi cu autenticitate cine ești, magia se va întâmpla în jurul tău. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Nodul Nord din Berbec, guvernatorul sectorului tău social, se aliniază cu Pluton din Capricorn, un activator al zonei tale de transformare, vei începe să vezi cum lucrurile se așează la locul lor în viața ta. Pentru a te asigura că acest lucru se întâmplă, pledează pentru tine, spune-ți adevărul și ascultă-ți interiorul. Te afli pe o cale de transformare încă de anul trecut, dar pentru a ajunge cu adevărat la nivelul următor, trebuie să fii capabil să atragi ceea ce ți se cuvine.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Zi norocoasă: Vineri, 28 iulie 2023

Mercur este planeta comunicării. În Fecioară, îți activează sectorul gândurilor și al conversațiilor, oferindu-ți o capacitate sporită de a spune ceea ce vrei să spui și de a gândi ceea ce spui, ca semn de apă, care uneori se poate pierde în sfera sentimentelor tale. Acest atu vă va permite să comunicați ceea ce trebuie spus, mai degrabă decât să vă concentrați doar pe părțile care vă trag de inimă. Este în regulă să fii un pic mai practic și să lași unele emoții deoparte, pentru că, atunci când o faci, iei cu adevărat cele mai bune decizii pentru tine.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Berbecul guvernează toate aspectele legate de noroc, ceea ce înseamnă că te vei simți obligat să te extinzi în toate domeniile, deoarece Nodul Nord a trecut recent pe acest teren sacru. Acest lucru te va ajuta să iei ceea ce ai învățat în ultimul an și să știi unde este cel mai bine pentru tine să începi să îți asumi riscuri sau chiar să începi să crezi că, deși este diferit de ceea ce ți-ai imaginat, încă poți trăi viața visurilor tale. Această energie are speranță și este important să recunoști când universul îți dă un semn că este sigur să mergi înainte.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Zi norocoasă: Vineri, 28 iulie 2023

Mercur, planeta care te guvernează, se deplasează în semnul tău zodiacal în perioada 24 - 30 iulie 2023, propulsându-ți creșterea și capacitatea de a lăsa cuvintele pe care le rostești să devină viața pe care o vei culege. Mercur guvernează toate formele de gândire și comunicare. Semnul tău zodiacal se va concentra pe tine, pe adevărul tău și pe credințele care au modelat viața pe care ți-ai creat-o.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Pe măsură ce începi să încorporezi în viața ta energia Nodului Nord, aflat acum în Berbec, stăpânul sectorului tău romantic, vei realiza că trebuie să te angajezi, de asemenea, să te eliberezi de acele lucruri care încă îți creează un obstacol în a merge mai departe. Oricât de mult ai fi crescut, ar fi bine să te gândești dacă încă te mai agăți de anumite credințe sau idealuri care blochează norocul divin pe care ți-l oferă universul.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Luna din primul sfert de lună răsare săptămâna aceasta în Scorpion, semnul tău zodiacal, oferindu-ți un dar divin de acceptare și conștientizare, în timp ce te pregătești pentru o etapă importantă de vindecare. Luna primului sfert reprezintă o perioadă de vindecare emoțională. În semnul tău zodiacal, ți se va cere să te concentrezi pe vindecarea ta. Deși poate fi tentant să îți petreci o viață concentrându-te pe durerea altora sau încercând să le fii alături în felul în care ți-ai fi dorit ca cineva să fi fost alături de tine, în cele din urmă, nu vei face decât să îndepărtezi ceea ce îți este destinat.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Zi norocoasă: Vineri, 28 iulie 2023

Ceva se pregătește în sectorul tău de carieră. Cu toate acestea, ar fi bine să fii prudent, deoarece Mercur intră în Fecioară în perioada 24 - 30 iulie 2023, s-ar putea să nu vezi întreaga imagine. Energia Fecioarei îți guvernează cariera și viața profesională. În același timp, Mercur aduce în discuție conversații esențiale, reflecții și chiar aspecte de recunoaștere a dezvoltării. De obicei, acesta este un moment pentru a face planuri și progrese în acest domeniu al vieții tale. Cu toate acestea, cu o retrogradare iminentă, trebuie să vă exersați răbdarea.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Zi norocoasă: Vineri, 28 iulie 2023

Doar tu poți crea viața pe care ți-o dorești, ceea ce înseamnă că depinde de tine să pui bazele pe care se poate construi. Săptămâna aceasta, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, guvernatorul sectorului tău de noroc, inspirându-te să gândești în afara cutiei, să găsești un sens mai mare și să te concentrezi pe expansiune. Deși toate acestea îți aparțin și îți vor oferi oportunități unice în lunile următoare, în loc să sari înainte, reflectează asupra alegerilor pe care le-ai făcut până acum.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Trebuie să poți să îți trăiești viața în conformitate cu adevărul tău, iar asta înseamnă că de multe ori o iei pe calea mai puțin circulată. În perioada 24 - 30 iulie 2023, când Luna din primul sfert de lună răsare în Scorpion, guvernatorul sectorului tău profesional, trebuie să reflectezi asupra împlinirii emoționale pe care o primești în prezent din această parte a vieții tale și dacă trăiești cu adevărat în scopul tău.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ziua norocoasă a săptămânii Marți, 25 iulie 2023

Este timpul să vezi că revine lumina în viața ta. Recent, lucrurile s-au simțit grele și tulburi, pe măsură ce ai trecut prin lecții și ți-ai dat seama încotro te îndreaptă calea ta. Cu toate acestea, ai avut, de asemenea, șansa de a-ți reaprinde conexiunea cu spiritul, ceea ce ți-a permis să-ți transformi complet viața.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel