Cea mai mare dorință a lui Cătălin Botezatu: „Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit”

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 dec 2022, 23:01 | Categorie: Social
Cătălin Botezatu, captură video Youtube
Cătălin Botezatu, captură video Youtube

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce dorințe are, la final de 2022.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai ocupați și solicitați designeri de la noi din țară. Cu toate acestea, creatorul de modă alege să-și petreacă Sărbătorile de Iarnă în țara noastră, alături de cele mai dragi persoane.

„Anul acesta, ca de fiecare dată, Crăciunul îl fac cu prietenii, într-un loc special și drag sufletului meu, la o pensiune din Sibiu, la buna mea prietenă Meri, care se ocupă de mine ca de un copil. O consider ca pe o mamă, dar și pe ca o foarte bună prietenă. E un loc foarte special, în munți, iar dacă ninge s-ar putea să fie totul chiar feeric. Totul este superb, este ca pe vremuri, ușor actualizat, dar e un loc pe care ar trebui să-l vadă foarte multă lume, fie că este vară, toamnă, primăvară sau Crăciun.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Spectacola

Când vine vorba de copilărie, acesta are și o tradiție pe care o păstrează până în ziua de astăzi.

„Tradițiile din copilărie s-au mai dus. Într-adevăr, mai fac bradul, și îl fac mai devreme, ca să mă bucur de el, pentru că stau foarte puțin acasă și pregătesc cadouri, pentru că a dărui înseamnă a iubi.”, a continuat el.

Ce își dorește designerul, la final de an

Chiar dacă nu-și dorește nimic material, Cătălin Botezatu are totuși o dorință la final de 2022.

„În afara faptului că îmi doresc să fiu sănătos, îmi mai doresc să fiu puțin, cât se poate, măcar un dram de fericire. Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit. Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că sunt o imagine publică și trebuie să ai o ușoară mască, nu falsă, dar nici nu poți să apari în fața oamenilor, fanilor, supărat, posomorât, pentru problemele pe care le ai. Oamenii vor să vadă întotdeauna un Cătălin Botezatu urcat pe acel piedestal, lipsit de probleme, dar nu e tot timpul așa. 

Fericirea pentru mine înseamnă atât de puțin. Fericirea pentru mine este să fii într-un loc frumos, nu neapărat sofisticat, cu persoana pe care o iubești și care să te iubească, așa, simplu, pentru cine ești, nu pentru vedeta Cătălin Botezatu, pentru omul Cătălin Botezatu, care să spună cuvinte frumoase, să aibă simțul umorului, care să se bucure de aceleași lucruri frumoase de care te bucuri și tu. Asta înseamnă fericirea. 

90% dintre oameni nu mai văd omul adevărat, în ziua de astăzi. S-a întâmplat și în anturaj, și între prieteni, în tot ce vrei tu. S-au cernut.”, a mai dezvăluit în exclusivitate Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience