Cea mai importantă lecție primită de Ioana Dichiseanu, de la tatăl ei, Ion Dichiseanu: „Cred că puțini reușesc să dețină acest sentiment cu adevărat.”,

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Ioana Dichiseanu, la Oracolul Vedetelor/ captură video Youtube, Spectacola
Ioana Dichiseanu, la Oracolul Vedetelor/ captură video Youtube, Spectacola

Ioana Dichiseanu a făcut mărturisiri emoționante cu privire la relație specială pe care o avea cu regretatul ei tată.

Ioana Dichiseanu a avut o relație extrem de apropiată cu tatăl său, regretatul Ion Dichiseanu. Cei doi erau cei mai buni confidenți, iar artista spune că putea împărtăși orice cu acesta, de la subiecte simple, până la cele mai tabu. Tocmai din acest motiv, despărțirea care a avut loc în 2021 a fost una extrem de grea, însă Ioana a rămas cu multe amintiri în suflet, dar și cu o lecție importantă primită de la părintele ei.

„Cea mai importantă lecție este faptul că atunci când spui că iubești, trebuie neapărat să arăți, iubirea înseamnă fapte, nu vorbe. Iubirea înseamnă și sacrificiu, și timp, grijă, înseamnă dăruire, implicare, înseamnă mult. Cred că puțini reușesc să dețină acest sentiment cu adevărat.”, a declarat Ioana Dichiseanu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Ce i-a spus Ion Dichiseanu când a rămas însărcinată

„Când eram însărcinată, părinții îmi spuneau că o să mi se schimbe toată viața, când o s-o țin în brațe. Îmi aduc aminte că tata mi-a spus că voi fi genul de mamă foarte autoritară și care să impună niște reguli stricte. În momentul în care am strâns-o în brațe, toată lumea mea s-a dat peste cap, în sensul bun.

Unui copil trebuie să-i oferi în egală măsură iubire, dar și educație. Educația se mai face și cu un ton mai ridica, cu „nu” și să aibă niște limite bine definite. Dacă te vede bulversat, ca părinte, se va bulversa și el, la rândul său.”, a declarat Ioana Dichiseanu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Și-a dorit să-i ofere fiicei ei aceleași principii de viață

Educația primită în familie, de la părinții săi, a fost una exemplară, povestește Ioana Dichiseanu. Tocmai din acest motiv, vedeta și-a dorit ca fiica ei să crească sub aceleași principii de viață sănătoase, care să o ghideze peste tot.

„Eu am preluat de la părinții mei mai multe lucruri, probabil și că m-am simțit bine cu ce am primit, am fost un copil liniștit, împlinit cu iubirea oferită. Mi-au fost și sunt cei mai buni prieteni și așa vreau să fac și eu în relația mea cu Anastasia. Atunci erau alte mentalități, dar tata era un nonconformist, iar din punctul ăsta de vedere aveau alte idei, în ceea ce privește educația mea. Ei considerau că unui copil trebuie să-i vorbești normal, ca unui adult. Unora li se părea că nu este normal, dar eu cred că mi-a prins bine. Nu mi se pare nimic tabu. Încerc să discut lucrurile cât mai firesc cu Anastasia, așa cum făcea și mama cu tata.”, a mai spus Ioana.

„Noi am avut o relație foarte frumoasă, inclusiv de confidenți”

Ion Dichiseanu nu îi era doar tată, ci și cel mai bun prieten, mărturisește Ioana, vizibil emoționată. Mai mult, acesta s-a descurcat de minune și în rolul de bunic, întrucât își adora nepoata, pe Anastasia.

„Noi am avut o relație foarte frumoasă, inclusiv de confidenți. Ne spuneam lucruri, fără bariere. Am fost foarte apropiată de tată, inclusiv în privința creșterii Anastasiei, m-a ajutat foarte mult, și cu sfaturi, și fizic, o legăna, o plimba. Și-a dorit-o foarte mult, iar când i-am dat vestea că eram însărcinată, s-a schimbat complet, mi s-a părut alt om. Nu că înainte nu a fost tatăl perfect, dar a devenit bunicul perfect. Am avut o relație strânsă, apropiată, mă bucuram de prezența lui. O zi banală, dacă era o ieșire la cumpărături, se transforma în ceva special.”, ne-a mai spus artista.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel