Ce trucuri folosește Saveta Bogdan pentru a scăpa de riduri. Este vorba despre niște ingrediente pe care toată lumea le are în casă

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan a dezvăluit ce trucuri folosește, pentru a se ține cât mai departe de riduri,

Saveta Bogdan a descoperit câteva trucuri naturale, prin care reușește să-și mențină pielea tenului cât mai tânără. Așadar, chiar dacă are 76 de ani, artista nu lasă ca vârsta să se reverse și asupra înfățișării sale, motiv pentru care are foarte mare grijă de aspectul ei fizic.

„Eu mă duc și mai fac reclamă la anumite tratamente, dar acum n-am mai fost de mult timp, de vreo șase luni să zic. Am o fată la care mă duc și îmi fac tratamente, dar acum cu căldura asta n-am mai reușit, dar mă duc, la 3, 4 luni. Mai nou, îmi fac și eu acasă măști. O linguriță de lămâie cu gălbenuș o amestec bine, și o aplic pe fața curată și las o oră. Mai dau cu căpșuni, cu roșii pe față, se pot face și acasă. Îmi place să fiu îngrijită. Chiar când am fost la o emisiune m-a machiat o fată și mi-a zis: „Doamnă, aveți o vârstă, dar ce față frumoasă aveți”. Nu fac nimic deosebit, dar poate e și de la mama, e gena. Mama a murit la 82 de ani și nu avea un rid pe față. Era o femeie foarte frumoasă, înaltă.”, a dezvăluit Saveta Bogdan în exclusivitate pentru Spectacola.

„Eu am avut foarte multe probleme în viață”

Chiar dacă viața a supus-o la foarte multe încercări, Saveta Bogdan spune că a reușit să treacă peste toate cu zâmbetul pe buze și cu energia oamenilor din jurul ei.

„Eu am avut foarte multe probleme în viață, dar am reușit să trec peste ele cu zâmbetul și cu oamenii din jurul meu. Când eram supărată, preferam să ies pe stradă să mă întâlnesc cu lumea, publicul pe mine mă înviorează, îmi dă putere, așa uit de necazurile pe care le am, am avut unele foarte mari, două divorțuri, doi soți mi-au murit. Nu mai era cu mine niciunul când au murit, dar tot m-a afectat. Cu al doilea soț am stat 30 de ani, avem și fata împreună. Am căutat să trec peste toate cu cântecul și zâmbetul acesta.

Dacă am timp liber citesc o carte, de exemplu mie mi-a plăcut foarte tare „Dama cu camelii”, am citit-o foarte mult.”, a mai mărturisit solista în exclusivitate pentru sursa citată.

Saveta Bogdan, dezamăgită de generația tânără

„Eu când îi aud pe copiii din ziua de azi că își înjură părinții și țipă la ei, eu nu pot să-i sufăr, le-aș da o palmă. Eu 60 de ani cât am fost lângă mama mea nu i-am vorbit la pertu, am vorbit numai cu dumneavoastră și am fost copiii mulți, ne băteam, eram răi. Dar cu părinții nu exista așa ceva, mama era o țărancă, care umbla desculță la țară, dar amărâtă cum era mi-a dat educație. Eu am avut altă educație, deși părinții mei erau țărani, țărani.”, ne-a spus Saveta Bogdan. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel