Ce studii au aceste vedete internaționale

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ce studii au aceste vedete internaționale/Facebook
Ce studii au aceste vedete internaționale/Facebook

Recunoaștem celebritățile pentru rolurile lor în filmele de succes sau pentru performanțele lor uimitoare pe scenele mari, dar există unele care ar trebui apreciate și pentru succesele lor academice. Te-ai întrebat vreodată ce studii au absolvit vedetele tale preferate?

Este posibil să credem că celebrități precum Natalie Portman sau Ashton Kutcher au diplome în actorie, dar situația reală este diferită. De exemplu, actrița renumită pentru rolurile sale în filme precum "Black Swan", "Closer" sau "Jackie" a absolvit Facultatea de Psihologie. În același timp, Ashton Kutcher, cunoscut pentru aparițiile sale în "Just Married" sau "The Guardian", deține o diplomă în domeniul Ingineriei Biochimice. Mai exact, el a finalizat studiile în Inginerie Biochimică la Universitatea din Iowa în 1996.

Allison Williams

Pe Allison Williams ai văzut-o în „M3GAN‟, „The Perfection‟ sau în „Get Out‟ și ai putea crede, de asemenea, că studiile pe care le-a urmat au ajutat-o să exceleze în aceste pelicule. Realitatea este alta, deoarece actrița a studiat arheologia. În timpul facultății, Allison a câștigat un rol într-un musical, unde a descoperit ce își dorește cu adevărat să facă, și anume: actorie. 

Sacha Baron Cohen

Comediantul Sacha Baron Cohen a devenit faimos pentru interpretarea personajelor Ali G și Borat, dar actorul poate să devină oricând profesor de istorie, deoarece deține o diplomă în acest domeniu.

Rebel Wilson 

În anul 2009, actrița Rebel Wilson a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din New South Wales, Australia:

„Mulți oameni se uită la mine și cred că sunt proastă. Dar nu, am absolvit o școală care se aseamănă cu Harvard din Australia. Poate accentul meu este de vină‟, a povestit ea, potrivit „The New Paper‟. 

Bradley Cooper

După ce a absolvit Academia Germantown în anul 1993, actorul din „A Star is Born‟, Bradley Cooper, a urmat Universitatea Georgetown, pe care a absolvit-o cu o diplomă în limba engleză.

Se spune că actorul este pasionat de citit, motiv pentru care a și plâns în timp ce citea „Romeo și Julieta‟, de William Shakespeare, în biblioteca campusului unde era cazat, scrie „Post Fun‟. 

Brian May

A devenit cunoscut în întreaga lume drept „chitaristul trupei Queen‟, însă muzicianul Brian May se mândrește și cu studiile sale. În anii ’70 a terminat Facultatea de Fizică, iar în anul 2007 a absolvit un program de studii universitare de doctorat în Astrofizică. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel