Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni: Nu știu ce a fost în capul nostru

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni: Nu știu ce a fost în capul nostru
Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni: Nu știu ce a fost în capul nostru

Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni. Cei doi au uimit pe toată lumea cu vestea despărțirii, după 18 ani de relație. Motivul pentru care au luat această decizie nu a fost dezvăluit, cel mai probabil vor să își protejeze copiii.

Cei doi și-au început relația în urmă cu 18 ani, iar de 14 ani sunt căsătoriți. Bruneta a anunțat, în cursul zilei de marți, 28 martie 2023, că ea și Dinu Maxer divorțează. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare.

În urmă cu doar câteva luni, Deea Maxer vorbea, în cadrul unei emisiuni televizate, despre nunta pe care a făcut-o cu soțul ei, în urmă cu 14 ani. La momentul respectiv, vedeta și-ar fi dorit ca lucrurile să decurgă cu totul altfel. A spus despre fotografii că i „se par ciudate” și ar fi „schimbat tot de acolo”, în afara de soț. E explicat că ar fi ales atât o altă locație, cât și o altă zi în care să fi avut loc nunta.

Imaginile astea, după atâția ani, mi se par atât de ciudate. Aș fi schimbat tot de acolo, în afară de bărbat. În rest, aș fi schimbat tot. Locație, zi, tot. Nu știu ce a fost în capul nostru”, mărturisea Deea Maxer, la „Xtra Night Show”.

Cine este Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer

Andreea Maxer S-a născut în data de 16 Februarie 1990, în București. Încă din copilărie, a participat la câteva concursuri de miss, dar a absolvit Facultatea de Jurnalism. A devenit cunoscută datorită talentului său muzical, a făcut parte din trupa Ispita, înființată în 2005 și odată ce trupa s-a destrămat și-a început o carieră solo.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel