Ce spune Aylin Cadîr cu privire la decizia Deliei de a nu face copii: „Există și femei care nu pot aduce pe lume copii”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Aylin Cadîr și-a exprimat părerea cu privirea la declarațiile făcute de Delia despre copii. 

Actrița Aylin Cadîr a vorbit despre decizia Deliei de a nu face copii, unul dintre cele mai controversate subiecte dezbătute zilele acestea. Vedeta, mamă a doi băieței, consideră că faptul de a da naștere unui copil și de a fi părinte nu se compară cu nimic în lume, chiar dacă acest lucru vine la pachet și cu anumite sacrificii și, implicit, dezavantaje. 

„Ei îi place mereu să facă lucruri controversate, dar a mai vorbit despre asta. Ea mereu este întrebată și cred că s-a săturat și efectiv le răspunde doar ca să fie lăsată în pace. Plus că ea are nepoți și poate își ea de acolo ce are nevoie. Eu sunt foarte atașată și de nepoții mei și poți să devii ușor a doua mamă, dar fără responsabilitățile de rigoare. Poate fi și asta o variantă.

Eu n-am vreun regret de niciun fel, aș fi avut dacă nu i-aș fi făcut pe ei. Mi se pare că nu se compară cu nimic. Chiar dacă nu poți să pleci oricând, chiar dacă îți aduce modificări pe corp și poate ești urâtă câțiva ani. La mine a fost foarte greu din punctul acesta de vedere, dar merită înzecit. Nu se compară cu nimic. Cât învăț de la ei în fiecare zi, câte am învățat despre mine, prin ei, nu puteam în niciun alt fel, nu ai cum. Aceste scuze, precum „nu pot să ies când vreau eu” sunt cumva superficiale, mici, nu se compară cu ce-ți oferă ei în schimb și nici nu există cuvinte să descrii ce câștigi ca femeie, având copii, nu există. Este un subiect delicat, pentru că există și femei care nu pot aduce pe lume copii. Nici eu nu am putut câțiva ani, ajunsesem într-un stadiu în care spuneam „Ok, înseamnă că eu nu pot”. Nu am făcut tratamente, am rămas pur și simplu.”, a declarat Aylin Cadîr, în exclusivitate pentru Spectacola

Actrița, despre relația specială pe care o are cu soțul ei

Faptul că are un soț care o iubește extrem de mult o ajută foarte mult pe Aylin Cadîr, care se simte susținută la orice pas și cu fiecare nouă decizie pe care o ia. 

„Eu nu am fost singură niciodată, am avut o viață personală foarte puternică și tot timpul am fost foarte bine înrădăcinată. Primul profesor pe care l-am cunoscut, Nae Iliescu, cu care am făcut pregătire și care a pregătit mulți actori, inclusiv pe Sandu Bindea l-a pregătit pentru actorie, el prima întrebare pe care mi-a pus-o a fost să-i spun dacă am o viață personală sănătoasă, dacă am un iubit. Atunci aveam 18,19 ani. Eu eram cu soțul meu de acum și a zis că e foarte important acest amănunt și am ținut minte chestia asta. Este o viață în care se pot întâmpla multe lucruri care te pot dărâma psihic și fizic, uneori, dar mai ales psihic.

Câteodată să dai din eșec în eșec și să crezi că e din cauza ta și atunci ai nevoie să ai un loc în care să te întorci, un loc blând, călduț, unde să ajungi și să te ia cineva în brațe și să-ți spună „Stai liniștită, este doar un eșec”, iar în meseria asta se întâmplă. Te duci la castinguri, nu le iei și ai impresia că este din cauza ta, nu ți se spune de ce, dar de obicei nu este vina ta, nu este pur și simplu o potrivire.”, a ma spus frumoasa actriță. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel